Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Δυναμώνει ο Εδεσσαικός που συνεχίζει με Χρήστο Μεσημερλή στον πάγκο του

Με στόχο να παρουσιαστεί καλύτερος και ποιο ανταγωνιστικός αναμένεται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Εδεσσαικός που πέρσι ήταν μέτριος και όχι αυτό που θέλουν οι φίλοι του. Οι τριανοφόροι συνεχίζουν με τον Χρήστο Μεσημερλή στον πάγκο τους και ήδη έχουν γίνει επαφές με παίκτες που θα αλλάξουν προς τα καλύτερο την ομάδα που φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στους πράσινους και παίκτες που έχουν φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα του Εδεσσαικού.

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Άρη Λουτρακίου

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από την περσινή χρονιά και στον Άρη Λουτρακίου είχαμε την πρώτη κίνηση από πλευράς της διοίκησης του Κώστα Γάτσου. Μετά την γνωστοποίηση ότι ο Γιάννης Τσαμαρδός δεν συνεχίζει στον πάγκο των κίτρινων έγιναν επαφές από άκρα μυστικότητα και επανήλθε με τον γνωστό και μέχρι πρότινος τεχνικό του Όλυμπου Αψάλου Μάκη Δεμίρη. Οι στόχοι και φέτος θα είναι πρωταγωνιστικοί από το ρόστερ δεν αναμένονται ιδιαίτερες αποχωρήσεις ενώ σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες πάντα κατόπιν υπόδειξης του προπονητή και σε θέσεις που πονάει η ομάδα.

Αλλαγές στη Δόξα Μανδάλου

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα η Δόξα Μανδάλου καθώς έχουμε νέα πρόσωπα τόσο στην διοίκηση όσο και στο τεχνικό τημ. Ενώ αναμένονται αλλαγές και στο ρόστερ των Μαυραετών. Μετά την παραίτηση του Μάκη Κοιρουκτσίδη που ήταν για αρκετά χρόνια στον προεδρικό θώκο ανέλαβε τα ηνία της Δόξας ο Βασίλης Σολωμονίδης ενώ έπαψε να υφίσταται η συνεργασία με τον Πασχάλη Γραμματικόπουλο και στην θέση του ήρθε ο Χρήστος Καλαιτζίδης (Τσάρος) που μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της Νίκης Αξού. Τέλος αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας.

Θέλει να επιστρέψει στην Α΄ Κατηγορία ο Εθνικός Αριδαίας

Ο υποβιβασμός στην Β΄ Κατηγορία όχι μόνο δεν απογοήτευσε τον Εθνικό Αριδαίας αλλά αντιθέτως πείσμωσε όλους όσους ασχολούνται με τον σύλλογο και όλοι μαζί θέλουν να κάνουν μια ομάδα που θα επιστρέψει άμεσα στην Α΄ Κατηγορία και θα έχει βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Ο πρόεδρος Δήμος Ούγκρης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους διοικούντες θα λάβουν τις επόμενες μέρες τις αποφάσεις τους για την θέση του προπονητή αλλά και για την ενίσχυση του ρόστερ.

Πρόταση σε προπονητή που πέρσι δούλεψε στην Α1 έκανε η Αναγέννηση Δωροθέας και περιμένει

Με στόχο την ανανέωση του έμψυχου υλικού της κινείται η Αναγέννηση Δωροθέας που θέλει να ρίξει τον μέσο όρο της ηλικίας ενώ από στιγμή σε στιγμή περιμένει την απάντηση στην πρόταση που έχει κάνει σε προπονητή που πέρσι δούλεψε με επιτυχία σε ομάδα της Α1. Κατά τα άλλα αναμένεται να αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την Σωσάνδρα από την στιγμή που τα χωριό τους θα ξανακατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα.

Μικρές αλλαγές στο Μ.Α. Πέλλας

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα εμφανιστεί στο πρωτάθλημα ο ΜΑ Πέλλας που πέρασε με πολύ μεγάλη επιτυχία το μεταβατικό στάδιο την περσινή χρονιά . Με τον Γιώργο Τσιμπίνη να συνεχίζει στην θέση του προπονητή ίσως έχουμε κάποιες αλλαγές στο Δ.Σ. μετά την αποχώρηση του Κώστα Καραγιάννη όμως υπάρχει η σταθερότητα και όσον αφορά το ρόστερ θα γίνουν μικρές αλλαγές με στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού που ξέρει να σκοράρει.

Προβλήματα όσον αφορά την κάθοδο στο πρωτάθλημα για κάποιες ομάδες

Δυσκολεύουν τα πράγματα για αρκετές ομάδες με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι δύσκολα θα δηλώσουν συμμετοχή ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για ιστορικά σωματεία όπως η Νίκη Καλής ο ΜΑ Ν. Μυλοτόπου, ο Φίλιππος Φλαμουριάς και πολλές άλλες ομάδες που βρίσκονται υπό διάλυση.

Παραμένει για μια ακόμα χρονιά στον πάγκο του Μ.Α. Ν. Πέλλας ο Κώστας Νινιατσούδης

Παρότι όλα έδειχνα ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΜΑ Ν. Μυλοτόπου ο Κώστας Νινιατσούδης τελικά πείσθηκε και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός αγωνιστικού χώρου όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις. Κατά τα άλλα έχουμε νέο αίμα στην διοίκηση μετά τις αποχωρήσεις κάποιων ανθρώπων που είχαν μεγάλη προσφορά ενώ θα γίνουν κάποιες προσθήκες που θα ενισχύσουν την ομάδα σε καίριες θέσεις.

Κινητικότητα στην Νίκη Βορεινού

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην Νίκη Βορεινού που θέλει να παίζει τον ρόλο της στην Α΄ Κατηγορία. Ήδη η διοίκηση κινείται για την ανεύρεση νέου προπονητή από την στιγμή που αποφασίστηκε ο Χρήστος Στυλιανίδης να αποχωρήσει από το πόστο του και να συνεχίσει μόνο σαν ποδοσφαιριστής. Από την άλλη ήδη συμφώνησαν να παραμείνουν οι Δημήτρης Αβραμίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης, δυο παίκτες που βοήθησαν πολύ πέρσι με την παρουσία τους ενώ γίνονται επαφές με κάποιους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Στάσιμα τα πράγματα στην Ελπίδα Έδεσσας

Ανησυχητική ηρεμία επικρατεί στην Ελπίδα Έδεσσας καθώς δεν κινείται φύλλο. Ακούγεται έντονα ότι θα αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές κυρίως έμπειροι ενώ για την τεχνική ηγεσία ακούγεται το όνομα του Πασχάλη Γραμματικόπουλου μέχρι πέρσι προπονητής της Δόξας Μανδάλου. Κάποιοι παίκτες μάλιστα σκέφτονται ήδη την μετακίνηση τους στον Εδεσσαικό από την στιγμή που πέρσι αποτέλεσε μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1.

Επιστροφή Γιάννη Γυριχίδη στον Άρη Αμπελειών

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Γιάννης Γυριχίδης καθώς μετά από μια πολύ καλή χρονιά στον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και στην Α1 θα ξανακάτσει στον πάγκο των κιτρινόμαυρων. Ως γνωστόν ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα προπονητικά του βήματα από τον Άρη Αμπελειών όπου έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 πριν μια τριετία χάνοντας στα πέναλτι ΠΑΟΚ Δυτικού. Θα πάρει την θέση του Κώστα Χαρμάνα που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά την αιφνίδια παραίτηση του Πόλυ Χαραλαμπίδη. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και στόχος θα είναι οι κιτρινόμαυροι να πρωταγωνιστήσουν.

Μεγάλους στόχους έχει ο Εθνικός Γιαννιτσών

Η περσινή θαυμάσια πορεία του Εθνικού Γιαννιτσών μάλλον άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και στην νέα σαιζόν. Για τον λόγο αυτό ήδη γίνονται κάποιες επαφές με παίκτες που θα ενισχύσουν τον Εθνικό που συνεχίζει με τον Φώτη Μητσάκη στον πάγκο του. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ όμως σίγουρα η ομάδα της Ν. Τραπεζούντας θα πάρει παίκτες σε θέσεις που πονάει με την σχετική λίστα να είναι ήδη στα χέρια της διοίκησης.

Άνθρωπος για όλα στον ΠΑΟΚ Αραβησσού ο Σίμος Προδρομίδης

Με τον Σίμο Προδρομίδη να αναλαμβάνει τα πάντα στον ΠΑΟΚ Αραβησσού θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα ο «Δικέφαλος» που τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολες στιγμές αφού έχει στρέψει το μεράκι των παραγόντων για να βοηθήσουν τον σύλλογο. Με βοήθεια από τον κουμπάρο του πρώην προέδρου της Δόξας Μανδάλου Μάκη Κουρουκτσίδη ο Σίμος Προδρομίδης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ασπρόμαυρων που δεν αναμένεται να έχουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους, θα στηριχτούν σε νέα παιδιά και στόχος θα είναι μια καλή πορεία ενώ αν προκύψει κάτι καλό δεν θα πουν όχι στον Δικέφαλο.

Διοικητικές εξελίξεις στην Δόξα Εξαπλατάνου

Μετά από δυο συνεχόμενες έκτακτες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Δόξας Εξαπλατάνου, πραγματοποίησε την Παρασκευή 20-06-2014,τη τρίτη συνεδρίαση η όποια έφερε και θετικά αποτελέσματα. Έτσι μετά από μαραθώνιες συναντήσεις και διεργασίες των τελευταίων ημερών, τα μέλη του Δ.Σ κατωχύρωσαν την υποψηφιότητα του Τάσου Λαμπρίδη, ως νέου προέδρου της Δόξας Εξαπλατάνου. Το 9μελές διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους εξής: Πρόεδρος Λαμπρίδης Αναστάσιος, Αντιπρόεδρος Ασβεστόπουλος Κωνσταντίνος, Γραμματέας Ζουμπούλης Σάκης, Ταμίας Καραφατάς Κωνσταντίνος, Γενικός Αρχηγός Κοροσιάδου Βάσω, Υπ. Δημ. Σχέσεων Βοζίνης Θωμάς, Έφορας Γηπέδου Καραφάτης Χρήστος, Μέλη Βασιλειάδης Δημήτριος και Δαγμάτης Στέλιος.

Παρελθόν ο Δημήτρης Τομπάζης από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σαιζόν όπου ο Ολυμπιακός Γαλατάδων κόντρα στα προγνωστικά πήρε το πρωτάθλημα στην Α1 ο Δημήτρης Τομπάζης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των ερυθρολεύκων βγάζοντας μάλιστα μια λιτή ανακοίνωση όπου ευχαρίστησε την διοίκηση, τους παίκτες και φυσικά τον Κώστα Παπαδόπουλο εξωδιοικητικό παράγοντα και πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, γιατί στην ουσία αυτός τον έφερε στην ομάδα για την άψογη συνεργασία. Από εκεί και μετά το μέλλον του Ολυμπιακού θα κριθεί από την επιθυμία κάποιων ανθρώπων που θέλουν τους πρωταθλητές και πάλι πρωταγωνιστές.

Δυνατός ο Ευρωπός Φούστανης

Δεν θέλει να είναι περαστικός από την Α΄ Κατηγορία ο Ευρωπός Φούστανης και γι αυτό αναμένονται κάποιες κινήσεις από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Στέφανο Δελέπογλου που θα ενσαρκώσει το πλάνο του προπονητή Κώστα Τσόρμπα που ήδη έχει κάποιους ποδοσφαιριστές σταντ-μπάι για να φορέσουν της φανέλα των νεοφώτιστων στην Α΄ Κατηγορία.

Υψηλούς στόχους για το Μακεδονικό Ίδας για την ερχόμενη σαιζόν

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει την σαιζόν που έρχεται γίνονται κάποιες κινήσεις από την διοίκηση του Μακεδονικού Ίδας. Φυσικά το μεγάλο όπλο της ομάδας θα είναι η πανίσχυρη έδρα του στην οποία επιστρέφει μετά από μια χρονιά στο γήπεδο της Κωνσταντίας καθώς ο νέος χλοοτάπητας είναι σε άριστη κατάσταση ιδανική για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Κατά τα άλλα ήδη έχει επανέλθει συμφωνία για την θέση του προπονητή όπου ο εκλεκτικός της διοίκησης είναι ο Τάσος Χουλουηλίδης ο οποίος να σημειωθεί πριν ένα χρόνο είχε αγωνιστεί στον Μακεδονικό ενώ είχε μεγάλη προϋπηρεσία τόσο σε ομάδες του Ν. Πέλλας όσο και σε ομάδες του Ν. Θεσσαλονίκης.

Μετέωρη η κατάσταση στο Μ.Α. Όρμας

Στάσιμη παραμένει μέχρι στιγμής η κατάσταση στον ΜΑ Όρμας που μετά τον υποβιβασμό του στην Α΄ Κατηγορία δεν κουνιέται φύλλο. Άγνωστες είναι οι προθέσεις του επί σειρά ετών παράγοντα Γιάννη Αβραμίδη ο οποίος πάντως δείχνει να έχει στο μυαλό του ακόμα και να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Σίγουρα θα αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο διοικητικό σχήμα που θα τρέξει τις εξελίξεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε αναζήτηση τεχνικού ο Όλυμπος Αψάλου

Η επιστροφή στην Α1 μετά από έναν χρόνο απουσίας μεγαλώνει τις υποχρεώσεις του Όλυμπου Αψάλου που θέλει να σταθεροποιήσει και να μην ζήσει τις ίδιες περιπέτειες του παρελθόντος. Όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο Δ.Σ. καθώς το ενδιαφέρον για να μπουν νέα μέλη μάλλον δεν υπάρχει. Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η αναζήτηση νέου τεχνικού καθώς ως γνωστών ο Μάκης Δεμίρης αποχώρησε από τον πάγκο και ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με κάποιους προπονητές με προβάδισμα να γέρνει προς παλιό ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στην Α΄ Εθνική. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα και κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από την στιγμή που για κάποιους λόγους δεν πρόσφεραν φέτος.

Γιώργος Μπίνος
Αναρτήθηκε από Aridaia

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *