Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για τις γιορτές – Χιονοδρομικό Βιτσίου είναι πανέτοιμο

vitsi-300x160

«Ρεβεγιόν» Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με την πληρότητα των ξενοδοχείων να ξεπερνά το 80% αναμένεται στους εγχώριους παραδοσιακούς χειμερινούς προορισμούς

Αυτό τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι εκπρόσωποι του κλάδου, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για τονωτική οικονομική ένεση μετά το πέρας της τουριστικής σεζόν.

Τη σκυτάλη από τους νησιωτικούς προορισμούς παίρνουν τώρα κατά κύριο λόγο οι ορεινοί, αναδεικνύοντας μια ακόμη πτυχή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που, όπως τονίζεται, είναι ακαταμάχητο όλες τις εποχές του έτους. Ο συνδυασμός του φυσικού κάλλους και των θεματικών προϊόντων που προσφέρουν οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, λειτουργούν ως μαγνήτες για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Στη λίμνη της Καστοριάς

Για όσους θέλουν να παρατείνουν τις διακοπές και πέραν της Πρωτοχρονιάς, η Καστοριά ενδείκνυται γι’ αυτό. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Νικητίδης, πρόεδρος Συλλόγου Χιονοδρόμων Καστοριάς, υπογράμμισε ότι το χιονοδρομικό κέντρο του Βιτσίου είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, υπενθυμίζοντας ότι τα «Ραγκουτσάρια», το καρναβάλι της Καστοριάς στις 6 – 8 Ιανουαρίου, επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο. Μάλιστα, τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα, όπως τόνισε ο κ. Νικητήδης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *