Τα ελαστικά χωρίς αέρα είναι γεγονός (video)

Screenshot 2021-10-22 at 11-55-31 Τα ελαστικά χωρίς αέρα είναι γεγονός (video) carandmotor gr

H Michelin είναι έτοιμη να λανσάρει τα καινοτόμα ελαστικά Uptis, τα οποία δε θα χρειάζονται αέρα και θα είναι πιο ανθεκτικά από οποιοδήποτε άλλο προϊόν γνωρίζουμε έως σήμερα.

Το πρωτότυπο ελαστικό της γαλλικής φίρμας έκανε την εμφάνισή του πριν μερικά χρόνια και τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σε μοντέλο της ΜΙΝΙ στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου. H Michelin δηλώνει, πλέον, έτοιμη να λανσάρει το νέο της προϊόν προς ευρεία χρήση κάτι που θα αλλάξει την παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αυτό θα συμβεί περίπου το 2024, όπου τα ελαστικά Uptis (Unique Punctureproof Tire System), θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αγορές της ανατολικής Ασίας. Μετέπειτα θα ακολουθήσει η διάθεσή τους και σε άλλες χώρες.

BUY NOW

  • ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ PREMIUM ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ;

  • ΙΔΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ PREMIUM ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  • TO ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ SUV ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ SKODA

Αν και προς το παρόν δεν έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες πληροφορίες ως προς το κόστος του νέου προϊόντος της Michelin, σίγουρα, τα Uptis θα αλλάξουν όλα δεδομένα στη παγκόσμια βιομηχανία ελαστικών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *