Τα «βρόντηξε» η Μ. Ζιάκα: Παραιτήθηκε και αποχώρησε έξαλλη από το Συμβούλιο

Επεισοδιακή αποχώρηση με βαριές εκφράσεις έκανε η Μαρτίνα Ζιάκα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το απόγευμα της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας κατά την ψήφιση του νέου προέδρου της ΔΕΥΑ Κώστα Ζαχαριάδη, ζήτησε το λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και δήλωσε ότι δεν ψηφίζει τη συγκεκριμένη πρόταση του Δημάρχου και πως υποβάλλει την παραίτησή της από Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, ενώ αποχώρησε έξαλλη και ακούστηκε να λέει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πιο άξια από 30 άνδρες και αναρωτήθηκε “τι είμαστε εμείς, μαριονέτες;”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν τα σχόλια κυρίως από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, καθώς αυτή είναι η δεύτερη παραίτηση μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το παραπάνω περιστατικό έφερε ουσιαστικά μία μεγάλη ρήξη μεταξύ του κ. Μπίνου και της κ. Ζιάκα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και διαγραφή από το συνδυασμό.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...