Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων της Δ.Ε.Υ.Α Καστοριάς

ereuna-gia-to-fthorio-sto-posimo-nero.w_l-696x391

Τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων της Δ.Ε.Υ.Α Καστοριάς

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού  Καστοριάς

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων μικροβιολογικών αναλύσεων του μηνός Οκτωβρίου  έτους 2018, κατόπιν αποστολής δειγμάτων πόσιμου νερού για εργαστηριακή εξέταση στις 24-10-18  το πόσιμο νερό της πόλης Καστοριάς είναι σύμφωνο με τους υγειονομικούς όρους της  ΚΥΑ Γ1(δ)/ΓΠ οικ.67322 ,η οποία αφορά την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης,  ως προς τις παραμέτρους που εξετάστηκε.

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού Δημοτικών  Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων μικροβιολογικών αναλύσεων του μηνός Οκτωβρίου έτους 2018, κατόπιν εξέτασης δειγμάτων πόσιμου νερού που ελήφθησαν από τους οικισμούς:  Κορησού,   Οινόης, Πενταβρύσου, Πολυκάρπης, Μεσοποταμίας, Ν.Οικισμού, Δισπηλιού, Κολοκυνθούς, Μακροχωρίου, Μανιάκων, Κ.Πτεριάς, Ομορφοκκλησιάς,  Υψηλού, Φωτεινής και Χιλιοδένδρου είναι σύμφωνα με τους υγειονομικούς όρους της ΚΥΑ Γ1(δ)/ΓΠ οικ.67322, η οποία αφορά την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, ως προς τις παραμέτρους που εξετάστηκαν.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *