«Τέλος» ο Περέιρα από τον Ολυμπιακό – Αναζητούν το διάδοχο

«Τέλος» ο Περέιρα από τον Ολυμπιακό - Αναζητούν το διάδοχοΠαρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσει ακόμη και εντός της ημέρας ο Βίτορ Περέιρα.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το ταξίδι στην Σκωτία, το οποίο αποκαλύφθηκε από τον αγγλικό Τύπο προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες τη Ρέιντζερς, δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση των νταμπλούχων, η οποία έχει ήδη πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Περέιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου και πλέον έχουν όλα δρομολογηθεί προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του. Αυτόματα ο Ολυμπιακός θα πέσει στην αγορά προκειμένου να βρει τον επόμενο τεχνικό, ο οποίος θα είναι πιθανότατα από την Ισπανία ακολουθώντας τα παραδείγματα των Βαλβέρδε και Μίτσελ.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο, αυτή τη φορά να επιλεχθεί και προπονητής της γαλλικής σχολής αφού τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και ο Πιερ Ισά, διατηρούν εξαιρετικές επαφές στη χώρα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *