ΣΥΡΙΖΑ: Τρομολάγνος και διχαστικός ο Σαμαράς

Πυρά κατά ριπάς εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την ομιλία του στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «διχαστική και τρομολάγνα ομιλία».

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, τονίζει χαρακτηριστικά ότι «με μία άκρως διχαστική και τρομολάγνα ομιλία προς την Κ.Ο του κόμματός του ο κ. Σαμαράς υπερασπίστηκε τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό – Μερκελισμό αποκαλύπτοντας το όραμά του για την επόμενη μέρα τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη».

Αναφερόμενος σε όσα είπε ο κ. Σαμαράς για την ανάκαμψη της οικονομίας, ο κ. Σκουρλέτης αντιπαραθέτει τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «πράγματι ποτέ στη χώρα δεν είχε γίνει τόση ζημιά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα , μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Ποτέ δεν χάθηκαν τόσες θέσεις εργασίας. Ποτέ δεν μειώθηκαν τόσο πολύ οι μισθοί. Ποτέ δεν μετανάστευσαν μεταπολιτευτικά τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι. Ποτέ δεν αυτοκτόνησαν τόσοι πολλοί. Ποτέ δεν βρέθηκαν εκτός υγειονομικής και ασφαλιστικής κάλυψης τόσοι πολλοί. Ποτέ δεν είδαμε ξανά τις τελευταίες δεκαετίες τόσους πολλούς συνανθρώπους μας να ψάχνουν τα σκουπίδια. Αυτό είναι το επιτυχημένο έργο του μνημονιακού κ. Σαμαρά».

Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι ο λαός δεν πρόκειται να ξεγελαστεί εκ νέου από τον κ. Σαμαρά, τονίζοντας ότι «την ώρα λοιπόν που ψηφίζεται στη Βουλή το νέο μεσοπρόθεσμο , που μας εισάγει σε μια νέα μνημονιακή εποχή επιταχύνοντας τις πολιτικές λιτότητας, για άλλη μια φορά ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό λέγοντας του πως τα μνημόνια τελειώνουν. Μπορεί η κοροϊδία να έπιασε στις εκλογές του Ιουνίου του ’12, τώρα όμως ο λαός τον έμαθε για τα καλά και τον περιμένει Η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του κ. Σαμαρά πλησιάζει».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...