ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς αντί να «σκίζει» τα Μνημόνια ετοιμάζεται να υπογράψει νέα -Τα προεκλογικά λόγια διαψεύδονται

Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» αναφορικά με την επιστολή που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση προς το ΔΝΤ και στην οποία τονίζει ότι αν χρειαστεί θα ληφθούν νέα μέτρα.

Επικαλούμενος σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Αυγή» που αναφέρεται σε επιστολή του κ. Σαμαρά προς το ΔΝΤ με την οποία δεσμεύεται ότι η κυβέρνηση θα λάβει και νέα μέτρα, αν χρειαστεί, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «σε αυτό που παραμένει σταθερή η κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αλλαγών σε πρόσωπα και σχήματα, είναι η λήψη κάθε φορά νέων πρόσθετων μέτρων στο πλαίσιο των επικαιροποιήσεων των μνημονίων».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, τα προεκλογικά λόγια περί του αντιθέτου και οι χθεσινοί ισχυρισμοί στο νέο υπουργικό συμβούλιο ήταν για επικοινωνιακή κατανάλωση, καθώς διαψεύστηκαν από την έκθεση του ΔΝΤ, η οποία προβλέπει δημοσιονομικό και χρηματοδοτικό κενό έως το 2017 και κάλυψή του από νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, παράλληλα με την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και τη συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων.

Βούλτεψη: Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση

Από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, έκανε λόγο για «παραπληροφόρηση» και «διασπορά ψευδών ειδήσεων» τονίζοντας ότι η επιστολή αφορούσε στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Αναλυτικά:

«Μια ημέρα μετά τις σαφείς δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, αλλά και μετά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Δυστυχώς, όμως, για τους ενορχηστρωτές του ψεύδους, η σημερινή «αποκάλυψη» της «Αυγής» φέρει ημερομηνία «15 Απριλίου 2014» και αφορά ακριβώς στην απόφαση για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

Ο λαός γνωρίζει πως η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την τελική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια».

Π

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...