Συντετριμμένος ο Νταμπίζας

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη του τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη.

Το άκουσμα της είδησης του θανάτου μιας 31χρονης γυναίκας (συνεπιβάτης στη μηχανή με την οποία συγκρούστηκε το αυτοκίνητο του Νταμπίζα) σόκαρε τον τεχνικό διευθυντή των Πρασίνων, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν γνώριζε πως το τροχαίο ήταν θανατηφόρο αλλά πως υπήρχαν τραυματίες.

Ο «Ντάμπι» που είναι συντετριμμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα βράδυ λόγω των τραυμάτων που έχει υποστεί.

Από τα ξημερώματα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του η σύζυγός του Σοφία και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος και ο στενός συνεργάτης και καλός φίλος του Δημήτρης Σαραβάκος έσπευσαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του, όπως και οι Στράτος Σωπήλης, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Κουλουμέντας κ.ά.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νταμπίζα είχε νωρίς το πρωί και ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση έσπευσε να συμπαρασταθεί στον συνεργάτη του.

Επίσης, στο Ασκληπιείο μετέβη και ο καλός φίλος και κουμπάρος του Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αυτές τις ημέρες συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

Επί του παρόντος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα καθώς ουδείς εκ των εμπλεκομένων θυμάται πως ακριβώς συνέβη το μοιραίο, ενώ φαίνεται πως δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας.

Οπως είναι αυτονόητο, λόγω του τραγικού περιστατικού, ακυρώθηκε το ταξίδι του Νταμπίζα στην Αγγλία, όπου ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ επρόκειτο να έχει επαφές με τη διοίκηση της Νιούκαστλ για την απόκτηση της ελευθέρας του Μεχντί Αμπέντ αλλά και την περίπτωση του Ρομέν Αμαλφιτανό, που απασχολεί το Τριφύλλι.

Γ. Σκόκας

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...