Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος καθώς έβγαινε από τον «Ευαγγελισμό», λίγο μετά τον χαμό του πατέρα του

Screenshot 2022-09-14 at 10-58-49 Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος καθώς έβγαινε από τον «Ευαγγελισμό» λίγο μετά τον χαμό του πατέρα του - iefime[...]

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Καζάκου.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Κώστα Καζάκου, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τον γιο του, Κωνσταντίνο, τον οποίο ο ηθοποιός είχε αποκτήσει με την Τζένη Καρέζη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου ο πατέρας του άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν φυσικά συντετριμμένος. «Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *