Συνταγή για μπισκότα κανέλας με τρία υλικά -Χωρίς ζάχαρη και λάδι, γίνονται πανεύκολα

biskota-kanelas

Φτιάξε μόνη σου υπέροχα μπισκότα κανέλας χωρίς ζάχαρη και λάδι.

Αυτά τα μπισκότα κανέλας είναι με μόλις 3 υλικά και ταιριάζουν υπέροχα το πρωί με τον καφέ σου και τις δύσκολες στιγμές που έχεις ανάγκη από ένα γλυκάκι κατά τις απογευματινές ώρες.

Αυτά τα μπισκότα κανέλας είναι χωρίς αλεύρι, ζάχαρη και λάδι και φουλ χορταστικά. Μπορείς να δοκιμάσεις να τα φτιάξεις με τα παιδιά σου αν είναι σε μικρή ηλικία.

Συνταγή για μπισκότα κανέλας με τρία υλικά -Χωρίς ζάχαρη και λάδι, γίνονται πανεύκολα

Τα μπισκότα κανέλας είναι το τέλειο βουτηματάκι για τον καφέ! Μπορούμε να τα φάμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλουμε κάτι γλυκό. Είναι φανταστικά και για πριν την άσκηση.

Ας δούμε τι θα χρειαστούμε:

Υλικά

  • 140 γρ (1 κούπα) αμύγδαλα
  • 180 γρ χουρμάδες
  • 2 κγ κανέλα

Εκτέλεση συνταγής

Χτυπάμε στο μούλτι ή στον επεξεργαστή τροφίμων τα αμύγδαλα με τους χουρμάδες και την κανέλα μέχρι να έχουμε μία ζύμη. Αν οι χουρμάδες είναι σκληροί τους μουλιάζουμε 5 λεπτά σε βραστό νερό και τους χρησιμοποιούμε αφού τους στραγγίξουμε καλά.

Πλάθουμε με τη ζύμη 15 μπαλάκια, τα πιέζουμε με τα χέρια και στη συνέχεια με ένα βρεγμένο πιρούνι τα σχεδιάζουμε. Ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 180 στον αέρα κι έτοιμα. Μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *