Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΑΡΓΟΥΣ

Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού

 Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού στις 12 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, εκπρόσωπος του 585 Τ.Π., ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς, των Κυνηγετικών Συλλόγων του Νομού, της ΕΤΑΚ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και ολοκληρώθηκε, ενόψει της χειμερινής περιόδου, ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις, παγετό και πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, τόνισε την αναγκαιότητα πρόληψης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει.

Στη διαλογική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν όλα τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο παρελθόν κατά τη διάρκεια του χειμώνα.  Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η καλή συνεργασία του Δήμου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...