Συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς με τους βουλευτές του νομού

Συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς με τους βουλευτές του νομού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19-6-2015, συνάντηση του Προέδρου και των μελών του νεοεκλεγέντος Δ .Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς με τους δύο τοπικούς Βουλευτές του Νομού μας, κ. Διαμαντόπουλο Ευάγγελο και Κα Αντωνίου Μαρία, στα γραφεία τους, αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις υπήρξε ανταλλαγή απόψεων επάνω σε ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο καθώς και σε θέματα δράσεων και εξωστρέφειας που θέλει να ακολουθήσει στην πορεία η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου.

Μετά  τη  συνάντηση η  κα  Αντωνίου δήλωσε:

«Σήμερα είχα μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, «Ο Προφήτης Ηλίας». Καταρχήν, θα ήθελα να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν. Τους διαβεβαίωσα πως σε ό,τι με αφορά, ήμουν, είμαι και θα παραμείνω δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη του κλάδου της Γουνοποιίας και  άρα και της Καστοριάς μας».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *