Συνάντηση του Β.Διαμαντόπουλου με τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Καστοριάς

DSC_1060Τη Δευτέρα,3 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μαζί με τους εκπροσώπους της  Ν.Ε Καστοριάς του τμήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης Καβελίδη Σίμο και Θεόδωρο Βασιλείου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δήμο Καστοριάς όπου συναντήθηκαν με το νέο Δήμαρχο Ανέστη Αγγελή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και δόθηκε υπόσχεση καλής συνεργασίας. Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνουν:

  1. Το ζωτικής σημασίας θέμα που είναι η εξυγίανση της λίμνης
  2. Ζητήματα που έχουν προκύψει με την εταιρία Λάρκο,τις περιβαλλοντικές  επιπτώσεις και την ανάπλαση της γύρω περιοχής
  3. Την καταγραφή και αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας καθώς και των  μνημείων
  4. Τα έργα  που απεντάσσονται

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ερώτημα που έκανε ο Βουλευτής για τους εργαζόμενους ΙΔΑΧ,  ο Δήμαρχος δήλωσε ότι κανένας υπάλληλος δεν περισσεύει και ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους.Ακολούθησε συνάντηση του κλιμακίου με τους εργαζόμενους του Δήμου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους απασχολούν.

Ο Βουλευτής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς τη νέα δημοτική αρχή για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και την προστασία των εργαζομένων  εγκαινιάζοντας μια νέα πιο στενή και εποικοδομητική συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *