Συνάντηση Θεοφύλακτου Ζυμπίδη με Αντιπροσωπεία του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ  Πρόεδρος του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών», κ. Λαγγιώτης Θωμάς συναντήθηκε, την Τρίτη 07 Οκτωβρίου 2014, στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς,  με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Γούνας κ. Ζυμπίδη Θεοφύλακτο.  Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του «Σ.Ε.Γ.», κ. Τζήμας Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς, κ. Πετρόπουλος Δημήτρης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Ορεστικού σε θέματα γούνας, κ.   Φιλιάδης Στέργιος.

Στόχος της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο και ειδικότερα  η εύρεση τρόπων στήριξης της εξωστρέφειας του, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί μοχλό ανάπτυξης ολόκληρης  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 

Παράλληλα τονίστηκε ότι απώτερος σκοπός είναι ο κλάδος  να λειτουργεί ταυτόχρονα στη στήριξη και ενδυνάμωση ολόκληρου του κοινωνικό-οικονομικού ιστού της περιοχής, δίνοντας ευκαιρίες ανάκαμψης σε όλους.

 

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *