Συνάντηση Απ. Τζιτζικώστα – Θ. Καρυπίδη. Στο επίκεντρο της συζήτησης, η κοινή σύσκεψη για το Σκοπιανό

36087282-696x522

Συνάντηση Απ. Τζιτζικώστα – Θ. Καρυπίδη. Στο επίκεντρο της συζήτησης, η κοινή σύσκεψη για το Σκοπιανό

  

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Οι δύο φίλοι Περιφερειάρχες συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως επικεντρώθηκαν στην κοινή συνάντηση των περιφερειών, δήμων και φορέων της Βόρειας Ελλάδας για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, που αφορά το Σκοπιανό.

Μιας συμφωνίας που όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας «πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να μην επικυρωθεί», συμπληρώνοντας ότι «ήρθε η ώρα να μιλήσει ο ελληνικός λαός μέσα από ένα δημοψήφισμα».

«Είναι σταθερή και πάγια η θέση μας, που εκφράζεται και στο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου που παραδώσαμε στον Υπουργό Εξωτερικών, ότι οι Δυτικομακεδόνες είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη συμφωνία των Πρεσπών» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος επέστησε την προσοχή όλων, «για να εξαλειφθεί η ρητορική του διχασμού, ώστε τα εθνικά θέματα να μην αποτελούν σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά ενότητας, που να εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *