Συμμετοχή του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, στο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Νεολαίας στην Βόννη…

Τιμητική πρόσκληση – αναγνώρισης της πλούσιας δράσης του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» και της ιδιαίτερης ενασχόλησης του με θέματα ανταλλαγής και ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά, δέχθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Στεφανίδης, προκειμένου στο πλαίσιο της σύστασης του Γερμανοελληνικού Ιδρύματος Νεολαίας, να παραστεί στο διμερές ελληνογερμανικό φόρουμ για τη νεολαία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Βόννης, από τις 3 έως και τις 6 Νοεμβρίου 2014.

 

Η σύσταση του  Γερμανοελληνικού Ιδρύματος Νεολαίας, αποφασίσθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας Γερμανίας και Ελλάδας για θέματα νέων και το Φόρουμ που θα συμμετέχει και ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» διοργανώνεται από κοινού με την IJABe.V, την Ειδική Υπηρεσία Διεθνών Κοινωνικομορφωτικών Δραστηριοτήτων για τη Νεολαία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Το  Ελληνογερμανικό Φόρουμ Νεολαίας, προσφέρεται  στους εμπλεκόμενους φορείς από την Γερμανία και την Ελλάδα, ως πλατφόρμα δικτύωσης, ανταλλαγής εμπειριών και ως δεξαμενή σκέψης για μελλοντικά προγράμματα ανταλλαγής νέων.

Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι η συνεργασία αυτή, μπορεί να αναπτυχθεί σε σειρά τομέων που αφορούν τη νέα γενιά και αναφέρονται ειδικότερα σε εξωσχολικές ανταλλαγές νέων πολιτιστικού, αθλητικού και άλλου χαρακτήρα, καθώς και σε επαγγελματική κατάρτιση, ιστορική μνήμη – συμφιλίωση, σχολικό περιβάλλον, κατασκηνώσεις εργασίας, υπηρεσίες εθελοντισμού κ.α

 

http://eperiskopio.blogspot.gr/

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *