Στο “Πάνθεον” η Καστοριά!!! Στέφθηκε κι επίσημα βασίλισσα!!!

Capture

Άντρες, γυναίκες, παιδιά… όλοι ήταν στο Κλειστό ‘’Δημήτρης Διαμαντίδης’’ προκειμένου να συμμετέχουν στη ‘’στέψη’’ της Καστοριάς ως ‘’βασίλισσας’’ του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής

στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Πιερικό/ Αρχέλαο και να αποδώσουν τις τιμές που αναλογούν στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκησή της, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, που, παράλληλα, ισοδυναμεί και με την άνοδο, για πρώτη φορά στην 36χρονη ιστορία του συλλόγου των ‘’γουναράδων’’, στην Α2.

Η καλύτερη, κατά γενική ομολογία, ομάδα του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, δίκαια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!!!
Με αυτόν τον τίτλο όλες- λίγο πολύ- οι αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας έκαναν αναφορά στην πρωτιά της Καστοριάς στον πίνακα της βαθμολογίας του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, που, παράλληλα, ισοδυναμεί και με άνοδο στην Α2, ενώ την επίτευξη του στόχου που έθεσαν οι ‘’γουναράδες’’ το περασμένο καλοκαίρι, τον πανηγύρισαν δεόντως στη λήξη της σημερινής αναμέτρησής τους με τον Πιερικό- Αρχέλαο, που τους βρήκε νικητές με σκορ 90-59, ανοίγοντας δεκάδες σαμπάνιες, ενώ, να σημειωθεί, ότι την επίσημη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α2, οι ‘’κάστορες’’ θα τη γιορτάσουν το προσεχές Σάββατο κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με επίλεκτη ομάδα παλαιμάχων του ΑΣ Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *