ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ Η ΕΔΕΣΣΑ !!!

Καλοκαιρινή περίοδος και η κατάσταση που βρίσκονται τα πάρκα της πόλης των “νερών” έχουν ήδη ξεκινήσει να ξεραίνονται. Δεν έχουν ποτιστεί μέχρι σήμερα ούτε με μια στάλα από τον Δήμο.

Έχουν αφήσει αυτήν την αρμοδιότητα αποκλειστικά στον “Θεό” και μάλλον προσεύχονται και παρακαλούν να βρέξει, ενώ η λύση είναι τόσο απλή που θα μπορούσε με δύο υπαλλήλους καθημερινά να είχαν ποτιστεί όλες αυτές τις μέρες όλα τα πάρκα της πόλης και όλες οι περιοχές που έχουν πράσινο.

Επίσης εκκρεμούν και άλλες αρμοδιότητες που πρέπει να κάνει σαν Δήμος όπως το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων από την δυσοσμία λόγω καλοκαιριού, με παράδειγμα αυτό του Δήμου Αλμωπίας όπου ήδη το έχει πραγματοποιήσει. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα συνεχίζει να υπάρχει τα οποία τριγυρίζουν μέσα στην πόλη καθημερινά να γαυγίζουν και  να επιτίθενται σε περαστικούς, και συνεχώς να αυξάνται  οι  καταγγελίες στον Εισαγγελέα ενώ σε άλλους δήμους το θέμα αυτό το έχουν λύσει με τα δημοτικά κυνοκομεία και ταΐστρες σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η στάση των λεωφορείων στο ΙΚΑ όπου μαζεύονται οι Αλβανοί για να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους έχουν βρωμίσει τον τόπο και έχουν δημιουργήσει αυτοσχέδιες τουαλέτες, κάτι που μέχρι τώρα ο Δήμος φανταζόμαστε  δεν το γνωρίζει γιατί δεν ασχολείται καθόλου με τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη. Επίσης στο ίδιο σημείο έχουν ανοίξει τις βάνες ποτίσματος εδώ και δύο εβδομάδες και σπαταλείται αρκετό νερό και αυτό λόγω βλάβης του δικτύου ποτίσματος του πάρκου.

Όλα αυτά τα παραπάνω δεν τα γνωρίζουν οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου;

Δεν κυκλοφορούν μέσα στην πόλη;

Δεν τα βλέπουν;

Εμείς πάντως αυτό που βλέπουμε είναι να είναι παρόντες σε όλα τα πανηγύρια τον κ. Δήμαρχο και το όλο του το επιτελείο!    

 

tastv.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...