Στους δρόμους για τον Άρη με…καμένους κάδους και προσαγωγές! (VIDEO)

ARIS1_473_355

Παρουσία χιλιάδων οπαδών του Άρη, πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η προγραμματισμένη τους πορεία διαμαρτυρίας, με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και ανόδου της ομάδας στη Football league – Δεν έλειψαν και τα.. παρατράγουδα με φωτιές σε κάδους και προσαγωγές

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης -διαδηλώνοντας υπέρ της ανόδου του Άρη στη Football League- βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι φίλοι της ομάδας.

Οι οπαδοί των “κίτρινων” άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις 18:00 στον περιβάλλοντα χώρο του «Αλεξανδρείου» και κατόπιν κατευθύνθηκαν προς κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Αρχικά πήγαν στα γραφεία της ΕΡΤ 3 από τη Λεωφόρου Στρατού και παρέδωσαν σχετικό ψήφισμα, ενώ συνέχισαν προς την Εγνατία, περνώντας από τα Πανεπιστήμια με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jMSAu8RfmuU?rel=0&controls=0&showinfo=0]

Τα συνθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο, με κεντρικό μήνυμα “Δικαίωση για τον Άρη τώρα”, κάτι που αναγραφόταν και στα φέιγ βολάν που οι οπαδοί πέταξαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το παρών έδωσαν Αντώνης Καπνίδης, Βασίλης Κωνσταντινίδης και Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=J_xBx8QW99E?rel=0&controls=0&showinfo=0]

Πάντως, δεν έλειψαν και τα.. παρατράγουδα. Οπαδοί των Θεσσαλονικέων, βγήκαν από τον κύριο όγκο της πορείας και πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων, στην οδό Εγνατία στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

ΦΩΤΟ eurokinissi.gr
ΦΩΤΟ eurokinissi.gr

Μόλις απομακρύνθηκαν από το σημείο, άνδρες της πυροσβεστικής επενέβησαν και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. ;Aνδρες της ομάδας Ζ και άνδρες των ΜΑΤ, προσήγαγαν τρεις οπαδούς των “κίτρινων”.

VIDEO: thestival.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *