Στον υπολογιστή και μηνιαίοι πλέον οι λογαριασμοί της ΔΕΗ

2373aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Μηνιαίους λογαριασμούς σε όσους πελάτες επιθυμούν να τους λαμβάνουν στους υπολογιστές τους θα εκδίδει πλέον η ΔΕΗ, στην προσπάθειά της να περιορίσει τις ανεξόφλητες οφειλές.
Η ΔΕΗ φέρεται επίσης να έχει προχωρήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι λογαριασμοί που αποστέλλονται ηλεκτρονικά να αποτελούν επίσημα φορολογικά παραστατικά και παράλληλα να διασφαλίζεται το απόρρητο επικοινωνίας.

Στη ΔΕΗ εκτιμούν ότι ένα νοικοκυριό μπορεί ευκολότερα να προγραμματίσει τα έξοδά του και τελικά να καταφέρει να τα κουμαντάρει και να καταβάλει και το ποσό που του αντιστοιχεί για να εξοφλήσει τον λογαριασμό του όταν πρόκειται για μηνιαία δόση σε αντίθεση με όταν πρόκειται για διμηνιαία, όπου όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια χάνεται ο έλεγχος και πολλοί λογαριασμοί μένουν ανεξόφλητοι.
Από την άλλη, βέβαια, το να προχωρήσει η επιχείρηση στη μετατροπή όλων των λογαριασμών σε μηνιαίων είναι ασύμφορο οικονομικά λόγω πρόσθετου κόστους εκτύπωσης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *