Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι! Στις 13 όμως;;;

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουν οι ερωτευμένοι! Στις 13 όμως;;;

Η πιο ρομαντική μέρα της χρονιάς για τους άπιστους. Όλοι οι άτακτοι σύζυγοι, ουδενός εξαιρουμένου, παραδέχονται πως ξοδεύουν περισσότερα για το δώρο της ερωμένης παρά της συζύγου.

Η Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου είναι μια μέρα που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι άπιστοι, άντρες και γυναίκες. Όπως ακριβώς και η 14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα των ερωτευμένων, η 13η Φεβρουαρίου ή αλλιώς Mistress Day (Η Ημέρα της Ερωμένης), είναι η μέρα γιορτής του παράνομου έρωτα, των κρυφών παθών και όλοι τρέχουν να αγοράσουν ακριβά δωράκια για το παράνομο έτερον τους ήμισυ.
Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποίησε η παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων AshleyMadison.com σε 17.392 μέλη, η πλειοψηφία (73%), ξεκινά να σχεδιάζει το τι θα κάνει για το Mistress Day τουλάχιστον μια βδομάδα πριν και φροντίζουν να είναι είτε ένα ρομαντικό δείπνο και μετά διανυκτέρευση σε πανάκριβη σουίτα ή και μια ολιγοήμερη ρομαντική απόδραση. Αυτό προκαλεί κοντά μια αύξηση 51% σε μηνύματα στην ιστοσελίδα μεταξύ 9 έως 13 Φεβρουάριου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *