Στις κάλπες η ΕΠΣ Καστοριάς – Αποφάσισαν Εκλογές!

b2053-eps-panos

Εξελίξεις είχαμε χθες βράδυ στην ΕΠΣ Καστοριάς κατά την διάρκεια του έκτακτου ΔΣ, με μοναδικό θέμα την παραίτηση και την απόσυρση από την έφεση που ήταν να εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και έτσι το επόμενο βήμα θα είναι να ζητηθεί από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ να ορίσει προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΣ Καστοριάς (η οποία είναι πολύ πιθανόν να είναι η υπάρχουσα), έτσι ώστε να προχωρήσει στη διενέργεια εκλογών και να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο, δίνοντας οριστικό τέλος στις δικαστικές διαμάχες, που ταλαιπωρούν το καστοριανό ποδόσφαιρό εδώ και δύο χρόνια.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ σε ανάλογες περιπτώσεις αποφασίζει πολύ γρήγορα και όλα δείχνουν ότι οι εκλογές στην ΕΠΣ Καστοριάς θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα η νέα διοίκηση που θα προκύψει είναι πολύ πιθανό να προλάβει να ψηφίσει και στις εκλογές της ΕΠΟ που έχουν οριστεί για την 1η Οκτωβρίου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *