Στιλιστικά Tips από την Olivia Palermo

olivia15103_

Η Olivia Palermo έχει αποδείξει πως δίκαια θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια των street style εμφανίσεων. Η κομψή fashion blogger μοιράζεται τα αγαπημένα της κομμάτια για τη σεζόν και αποκαλύπτει τη δική της wish-list προσφέροντας στιλιστικά tips για casual και office look. Ετοιμαστείτε για μια πραγματικά μοντέρνα εποχή υπό την καθοδήγηση της Olivia Palermo.

Μπότες πάνω από το γόνατο

Στιλιστικά Tips από την Olivia Palermo
λατρεύει το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιών με ή χωρίς τακούνια,θεωρώντας τα σούπερ ευέλικτα. Μας προτείνει τα φορέσουμε πάνω από ένα ζευγάρι skinny παντελόνια με το αγαπημένο μας πουλόβερ για ένα ευέλικτο καθημερινό look ή με μια full-skirt και μια μεταξωτή μπλούζα.

Παλτό σε midi γραμμή 

Στιλιστικά Tips από την Olivia Palermo

Το μήκος του το βρίσκει εξαιρετικά πρακτικό χωρίς να προσθέτει όγκο στη σιλουέτα. Μας προτείνει να επιλέξουμε ένα κομμάτι διαχρονικό κομμάτι σε ένα φωτεινό χρώμα που θα προσθέσει το ανάλογο ενδιαφέρον στα φθινοπωρινά look.

Οι γούνινοι γιακάδες

Στιλιστικά Tips από την Olivia Palermo

Εμπιστευτείτε την street-style pro για να βρείτε το κομμάτι που μπορεί να σας εγγυηθεί statement εμφανίσεις. Αυτό είναι οι γούνινοι γιακάδες. Δείτε τους σαν ένα άλλο ένα καθημερινό αξεσουάρ. Προτείνει να τους φοράμε πάνω από ένα μαύρο ζιβάγκο, πάνω από ένα φόρεμα, ένα παλτό για άμεση ζεστασιά και μια νότα κομψότητας.

Midi φούστες

Στιλιστικά Tips από την Olivia Palermo

Θεωρεί τις midi φούστες ότι πιο κομψό μπορεί να διαθέτει μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μας προτείνει να τις φορέσουμε μαζί με ένα ογκώδες πουλόβερ και ψηλές μπότες ή ένα κομψό top και ψηλοτάκουνα.

Basic πουλόβερ

Ένα κλασικό πουλόβερ σαν ένα από τα basic κομμάτια της ντουλάπας μας πέρα από ευέλικτο μπορεί να αποδειχθεί μια επιλογή ιδανική για δημιουργικά layeringsΣυνδυάστε το με extravagant κομμάτια κερδίζοντας εκλεπτυσμένες εμφανίσεις. 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *