Στη Βουλγαρία οι προπονήσεις του ΣΧΟΚ

7ffa0a6eb51c9388ce14c9e4c32eb6e0_XL

Κλειστό, σύμφωνα με όλες τις …ενδείξεις το Χιονοδρομικό και για τα Χριστούγεννα!!!

Σε Χιονοδρομικό Κέντρο της Βουλγαρίας θα γίνουν οι προπονήσεις των αθλητών του ΣΧΟΚ, λόγω του …λουκέτου του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου, μετά το πρόβλημα των πιστοποιήσεων που παραμένει άλυτο έως και σήμερα.

 

Μετά την έντονη κόντρα που προέκυψε μεταξύ ΣΧΟΚ και δήμου Καστοριάς, πάντως, το ποσό των 25.000 ευρώ που απαιτείται για τη συντήρηση και τη λήψη των πιστοποιητικών θα περάσει ως τροποποίηση του προϋπολογισμού στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της ερχόμενης Τετάρτης. Στη συνεδρίαση αναμένεται να υπάρξει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας, με αφορμή την απόφαση της προηγούμενης δημοτικής Αρχής να πληρώνει το ρεύμα του Χιονοδρομικού. Η ομάδα Χατζησυμεωνίδη ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ, για αντεπίθεση….

Επί της ουσίας, πάντως, ακόμη και αν περάσει η απόφαση για το ποσό των 25.000 ευρώ και βρεθεί τρόπος για την εκταμίευση των χρημάτων τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο, αφού τα χρονοδιαγράμματα είναι εξαιρετικά στενά, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Χιονοδρομικό θα είναι κλειστό για τις γιορτές!!!

Γιάννα Λούσιου
sxokproipologismos 2sos

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...