Στηρίζει Ελιά με… e-mail ο Γ. Παπανδρέου

Τελικά στηρίζει Ελιά ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο Ε.Βενιζέλος τον ενημέρωσε με σχετικό e-mail 

Ανοιχτός για συνεργασίες στον χώρο της κεντροαριστεράς εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Ε. Βενιζέλος, λέγοντας μάλιστα ότι οι επερχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν την αρχή πολιτικών εξελίξεων στον χώρο, αλλά και στα πολιτικά πράγματα της χώρας καθώς και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μιλώντας στο mega και σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό του ΠΑΟΣΚ ο κ. Βενιζέλος είπε πως ο Γ. Παπανδρέου τον ενημέρωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι θα βρει τρόπο να στηρίξει με σαφήνεια την “Ελιά”.
Αναφερόμενος στο θέμα του ανοίγματος προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ από την αρχή επεσήμανε τους κινδύνους αλλά ήταν μόνο και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να λάβει καθαρή θέση για το θέμα, ‘όπως θα ήθελα μια καθαρή θέση από όλο το συνταγματικό τόξο”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *