Στα… χέρια του Ρονάλντο η Ρεάλ Βαγιαδολίδ! [pics]

RONALDO_VALLADOLID-768x500

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ απέκτησε νέο… αφεντικό, με τον θρυλικό επιθετικό, Ρονάλντο, να αποκτά το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κάρλος Σουάρεθ. Ο περιχαρής Ρονάλντο μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης: “Θέλουμε να εξελιχθούμε και να φθάσουμε τόσο μακρυά, όσο μας επιτρέπουν τα όνειρα μας”.

“Έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες στην καριέρα μου οι οποίες με προετοίμασαν για αυτή την στιγμή. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου”, ανέφερε ακόμα το “Φαινόμενο”, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη, τις ιδέες, αλλά και την κριτική του κόσμου της ομάδας.

Απ’ τη μεριά του ο Δήμαρχος της πόλης, Όσκαρ Πουέντε, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: “Πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που έχει μεγάλη απήχηση και φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον το νέο πρότζεκτ του συλλόγου”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *