Σπουδαίες διακρίσεις και πάλι για τα κορίτσια του ΝΟΚ

Screenshot 2022-08-18 at 10-41-19 Πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των χρυσών πρωταθλητριών Ε. Αναστασιάδου και Σ. Νάτσιουλα (Vid - Photos) - OlaDeka

Για ακόμα μία φορά διέπρεψαν οι σπουδαίες αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών (ηλικές μέχρι 23 ετών) τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ. κράτησαν και πάλι ψηλά την Ελληνική σημαία και μας έκαναν υπηρήφανους.

Οι Στέλλα Νάτσιουλα και Δήμητρα Ελένη Κοντού κέρδισαν τη 1η θέση στο τελικό του διπλού τερματίζοντας σε 7:01.71 αφήνοντας 2η τη Ρουμανία (7:04.99) και 3η τη Μ.Βρετανία (7:07.74). Είναι το δεύτερο χρυσό για τη Στέλλα που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νεανίδων στο Βαρέζε μαζί με την Σοφία Δαλίδου.

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ Ελ βαρών με χρόνο 7:59.68.Η πρωταθλήτριά μας ήταν ασημένια και στο Ευρωπαϊκό ανδρών γυναικών τον Αύγουστο στο Μόναχο και βέβαια χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο Παγκόσμιο στο Βαρέζε.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στις δύο σπουδαίες αθλήτριές του, να τις ευχηθεί να έχουν πάντα υγεία και να σηκώνουν ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *