Σπάνια συνάντηση: Οι 5 εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ μαζί στη σκηνή [εικόνες & βίντεο]

presidents.22.10.708

Οι πέντε εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ έκαναν μία σπάνια κοινή εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου, για καλό σκοπό.

Ο Τζίμι Κάρτερ, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεότερος, ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβηκαν στη σκηνή εκδήλωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των πληγέντων από τους τυφώνες σε Τέξας, Φλόριντα, Πουέρτο Ρίκο και Αμερικανικές Παρθένους Νήσους.

Στη συναυλία στο Τέξας- στην οποία μετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η Lady Gaga- οι πέντε πρώην πρόεδροι έγιναν δεκτοί με θερμό χειροκρότημα. «Παρών» κατά κάποιο τρόπο ήταν και ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε γιγαντοοθόνη προβλήθηκε το δίλεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του σημερινού ηγέτη των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Από τα βάθη της καρδιάς: η έκκληση μια ενωμένης Αμερικής» συγκεντρώθηκαν πάνω από 31 εκατ. δολάρια, από 80.000 δωρητές. Ανάμεσά τους και η Lady Gaga, η οποία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει για τον σκοπό 1 εκατ. δολάρια.

«Ως πρώην πρόεδροι, θέλαμε να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας να αρχίσουν να ανακάμπτουν», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Οι άνθρωποι εδώ έχουν πληγωθεί, αλλά όπως είπε ένας Τεξανός: στο Τέξας υπάρχει περισσότερη αγάπη από νερό», είπε από την πλευρά του ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.

«Ας δουλέψουμε όλοι μαζί και κάνουμε την Αμερική μια ακόμη πιο μεγάλη χώρα φιλάνθρωπων», ήταν η έκκληση του Τζίμι Κάρτερ.

Φωτογραφίες: AP

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *