Σοκ στην Έδεσσα: 60χρονος ασελγούσε σε εξάχρονο κοριτσάκι!

child-abuse-696x391

Το ματωμένο φόρεμα της μικρούλας και η παρατηρητικότητα της μητέρας της αποκάλυψαν τη φρίκη που έζησε το παιδί στα χέρια του βιαστή του – O 60χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν αποκαλύφθηκε η πράξη του

Tο ματωμένο φόρεμα ενός 6χρονου κοριτσιού και η παρατηρητικότητα της μητέρας αποκάλυψαν τη φρίκη που έζησε το μικρό παιδί στα χέρια ενός 60χρονου που βρήκε ευκαιρία να ασελγήσει στο άσπιλο κορμάκι του, ικανοποιώντας τις ανώμαλες ορέξεις του.

Η υπόθεση βιασμού έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες άλλες παρόμοιες υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και να προκαλέσει σοκ στην μικρή κοινωνία του χωριού Σκύδρα.

Ήδη η Εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του 60χρονου άνδρα ο οποίος φρουρείται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, αφού όταν έμαθε πως το 6χρονο παιδί αποκάλυψε το βιασμό του στη μητέρα και στη γιαγιά της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν με δόλιο τρόπο, προσφέροντας καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο παιδί ο 60χρονος το κατεύθυνε στο σπίτι του. Εκεί ασέλγησε πάνω του χωρίς κανένα δισταγμό.

Το 6χρονο κοριτσάκι επιστρέφοντας στο σπίτι του, που βρίσκεται 20 μέτρα μακριά, ήταν φοβισμένο, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος τις οποίες παρατήρησε η μητέρα. Στις ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς το κοριτσάκι αποκάλυψε τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου.

Μάλιστα το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας το δελέασε με λιχουδιές και την έβαλε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι είπε ότι ο άνδρας έβγαλε το παντελόνι του και έβαλε το παιδί να καθίσει πάνω του.

Ο άνδρας όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι μίλησε στους γονείς του και οι τελευταίοι κατήγγειλαν βιασμό στην αστυνομία προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακα.

Ο 60χρονος φρουρείται στο νοσοκομείο ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.

Πηγή: protothema.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *