Σοβαρές αντιδράσεις γονιών και παιδιών πυροδοτεί η πρόταση του Μουράτογλου Ιωάννη όπου προτείνει την κατάργηση του 9ου Δημοτικού Σχολείου

tasnoe0011392_copy

Σοβαρές αντιδράσεις γονιών και παιδιών  πυροδοτεί η πρόταση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Δήμου Έδεσσας Μουράτογλου Ιωάννη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 5-12-2016 όπου προτείνει την κατάργηση του 9ου Δημοτικού Σχολείου και την μεταστέγαση των Υπηρεσιών του Δήμου ΔΕΥΑ κλπ Υπηρεσιών  και  χαρακτήρισε ότι το κτήριο είναι πολύ μεγάλο για να είναι Δημοτικό Σχολείο καθώς έχει πολλά λειτουργικά έξοδα, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος είναι “εκπαιδευτικός” και ξέρει απ’ αυτά και ΄”επί λέξη” είπε ότι “δεν χρειάζεται 9ο Δημοτικό Σχολείο!!!

Αντίθετα ο Δήμαρχος ‘Εδεσσας Δημήτριος Γιάννου αναφέρθηκε ότι υπάρχει ένταξη με το πρόγραμμα ΠΕΠ κατασκευής 9ου Δημοτικού Σχολείου.

Από την άλλη ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Φουνταλής αντιπρότεινε ότι πρώτα να κατασκευαστεί το νέο 9ο Δημ. Σχολείο και μετά να μεταφερθεί.

Δείτε παρακάτω το βίντεό μας με όσα αναφέρθηκαν .

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...