Σκούρες ξανθές αποχρώσεις μαλλιών που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τους ψυχρούς τόνους

woman-coat-s

Από την Pamela Anderson και την Barbie μέχρι την top influencer Chiara Ferragni, το ξανθό χρώμα μαλλιών δε χάνει ποτέ την αίγλη του.

Αυτό που αλλάζει ανά σεζόν είναι η απόχρωση. Χωρίς καμία απόχρωση να είναι ποτέ out, υπάρχουν κάποιες που απλά ξεχωρίζουν.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023, το σκούρο ξανθό έχει την τιμητική του!

Σε αντίθεση με τις ανοιχτές, λευκές, πιο γκρίζες αποχρώσεις, οι σκούροι τόνοι του ξανθού είναι ζεστοί, ιδανικοί για λευκές αλλά και πιο σταρένιες επιδερμίδες.

Είναι πιο pale αποχρώσεις μαλλιών που δείχνουν σαν να αντανακλούν στο ηλιοβασίλεμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι οι σκούροι τόνοι δεν ταλαιπωρούν τόσο την τρίχα, καθώς δεν χρειάζονται απαραίτητα ντεκαπάζ. Ένα σκούρο ξανθό μπορεί να γίνει και με ανταύγειες, ανάλογα πάντα τη βάση, τη ρίζα των μαλλιών μας.

Είναι μία ιδανική επιλογή για μια φυσική μελαχρινή που θέλει απλώς να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της, χωρίς να κάνει μία μεγάλη αλλαγή. Ενώ για τις ήδη ξανθιές, οι πιο σκούροι τόνοι θα δώσουν μία ζεστασιά στο πρόσωπο που σίγουρα θα τις εντυπωσιάσει.

Από την Beyonce και την JLo, το Hollywood δοξάζει ήδη αυτές τις αποχρώσεις και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει υλικό που θα σας πείσουν να ξεφύγετε από τους σκληρούς, κίτρινους ή πιο γκρίζους τόνους του ξανθού και να πάτε σε κάτι πιο ζεστό και απαλό.

Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε την έμπνευση από την Hailey Bieber, η αγαπημένη influencer όλων κάνει μικρές αλλαγές, πηγαίνοντας ουσιαστικά με μικρά βήματα, προς ένα πιο σκούρο και ζεστό ξανθό, το οποίο σαφέστατα της ταιριάζει!

Πείτε ναι στις ανταύγειες.

Ξανθά μαλλιά και κόκκινο κραγιόν, ο απόλυτος συνδυασμός:

Για όσες αγαπούν τις αφέλειες:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *