Σημαντική δωρεά του Συλλόγου Τυφλών & Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτ. Μακεδονίας στο Νοσοκομείο Καστοριάς

52872343_2221574854837037_1117875065392726016_n

Ένα σύγχρονο νοσοκομειακό πολύσπαστο ηλεκτροκίνητο κρεβάτι, προσέφερε σήμερα ο Σύλλογος Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Με το συγκεκριμένο κρεβάτι, καθίσταται ευκολότερη η νοσηλεία για τα άτομα με κινητικά προβλήματα και τους φροντιστές τους.

«Η δωρεά γίνεται από τον Σύλλογο μας, ως ένα ευχαριστώ προς τον κόσμο της Καστοριάς τον οποίο από το ξεκίνημά μας, είχαμε στο πλευρό μας», ανέφερε η ταμίας του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτ. Μακεδονίας Ειρήνη Χρηστάκη.

Ο διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλης Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη χειρονομία του λέγοντας, ότι πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο το οποίο έλλειπε από το Νοσοκομείο.

«Είναι ένα κρεβάτι το οποίο θα βοηθήσει πάρα πολύ τα άτομα με κινητικά προβλήματα και ήταν στο Νοσοκομείο της Καστοριάς άμεσα απαραίτητο. Δεν υπήρχε αυτό το κρεβάτι στο Νοσοκομείο μας.

Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία τόσο με τον συγκεκριμένο Σύλλογο, όσο και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , για να μπορέσουμε να κάνουμε διάφορες παρεμβάσεις οι οποίες θα διευκολύνουν κατά πολύ τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνιάδης.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Σύλλογο Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας για τη δωρεά που έχει κάνει στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Είναι πάρα πολύ σημαντική. Να ευχαριστήσουμε και τον Διοικητή του Νοσοκομείου γιατί είναι «συνάδελφός μας» στο αναπηρικό κίνημα, είναι ενεργό μέλος του αναπηρικού κινήματος, για τις προσπάθειες που κάνει για την αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στην Π.Ε Καστοριάς», δήλωσε ο πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας Βασίλης Κούτσιανος επισημαίνοντας ότι: «Η δουλειά που γίνεται στην Π.Ε Καστοριάς και από τον Σύλλογο και από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, είναι πολύ σημαντική και εύχομαι να συνεχιστεί».

Ε.Ψ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *