Σε χώρο έκπληξη το Gala και παρουσία διάσημου από τον χώρο της μόδας η Έκθεση Γούνας Καστοριάς (Βίντεο)

Capture.PNGy7

Την παρουσία ενός διάσημου από τον χώρο της μόδας και μια ιδιαίτερη πρόταση για το φετινό Gala της έκθεσης γούνας Καστοριάς αποκάλυψε ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Λάζαρος Σαββίδης.

Ο κ. Σαββίδης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς χθες (2-3-2017) δήλωσε ότι: “Έχει “πέσει” στο τραπέζι μια ιδιαίτερη πρόταση για το φετινό Gala της έκθεσης γούνας, η οποία μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο την πόλη και θα απογειώσει την παρουσία της Καστοριάς στα διεθνή δεδομένα”.

Επίσης ο κ. Σαββίδης αποκάλυψε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να φέρουν ένα μεγάλο όνομα από τον χώρο της μόδας στην 42η Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Τέλος, όσον αφορά το Workshop αναφέρθηκε ότι για πρώτη φορά ο σύνδεσμος κάνει μια επιχείρηση να εντάξει άτομα πέρα από τους τελειόφοιτους σχολών μόδας και Fashion Bloggers ο οποίοι παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε όλους τους κλάδους της μόδας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...