Σε ρόλο …στρατηγού ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, Γιώργος Παπαδόπουλος

papadopoulos-foto

Μία από τις …ταχύτερες συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου είχαμε την «τύχη» να παρακολουθήσουμε , όπου κυρίαρχα θέματα ήταν η συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων στα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις του δήμου, καθώς και τις σχολικές επιτροπές. Εξ’ αρχής άλλωστε, ο πρόεδρος, Γιώργος Παπαδόπουλος, σε ρόλο «στρατηγού» έθεσε τους κανόνες των συνεδριάσεων, προχωρώντας σε …συστάσεις προς τους δημοτικούς συμβούλους για τη συμπεριφορά τους εντός της αίθουσας: «Θα σέβεστε τον ομιλητή, δεν θα έχετε ανοιχτά τα κινητά σας, δεν θα μιλάτε μεταξύ σας και θα σηκώνεστε από τη θέση σας μόνο όταν υπάρχει ανάγκη»!!!

Αυτές, κοντολογίς, ήταν οι νουθεσίες του προέδρου προς το σώμα, οι οποίες μάλιστα σε μεγάλο βαθμό και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έγιναν αποδεκτές. Ένα ακόμη αξιοσημείωτο της 1ης ουσιαστικής συνεδρίασης του νέου δημοτικού συμβουλίου ήταν το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας μεταξύ όλων των ομάδων, αφού οι διαξιφισμοί και οι κόντρες που είχαμε συνηθίσει στην προηγούμενη θητεία αποτελούν πλέον παρελθόν – χωρίς να αποκλείουμε τίποτα για το μέλλον – με όλες σχεδόν τις αποφάσεις να είναι ομόφωνες.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *