Σε λίστα αναμονής επιχειρήσεις για την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς (αναλυτικό ρεπορτάζ)

korentsidis

Σε…λίστα αναμονής, προκειμένου να συμμετέχουν ως εκθέτες στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς (3-6 Μαΐου 2018), βρίσκονται συνολικά 22 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 12 από το εξωτερικό, όπως τόνισε, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών της περιοχής, «Προφήτης Ηλίας» Ιωάννης Κορεντσίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «δεν υπάρχει ελεύθερο, ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας».

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς και η ΔΕΘ-HELEXPO, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα λανσάρουν τις νέες prêt a porter κολεξιόν τους για τον χειμώνα 2018, αποτελούμενες από τα καλύτερα δείγματα της γούνας, σε μοντέρνα σχέδια που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Όπως τόνισε, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν στους εν δυνάμει αγοραστές, τεράστια ποικιλία νέων δημιουργιών, που θα παρουσιαστεί στον εκθεσιακό χώρο, έκτασης 13.500 τμ, ικανού να υποδεχθεί τους εκατοντάδες επισκέπτες από 40 και πλέον διαφορετικές χώρες, που κάθε χρόνο επιλέγουν την Έκθεση της Καστοριάς για εμπορικές συμφωνίες.

Στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα διατεθούν εντυπωσιακά είδη ένδυσης για γυναίκες και άνδρες, αξεσουάρ γούνας, δερμάτινα είδη, γουνοδέρματα, αναλώσιμα, μηχανές γουναρικής, ενώ το «παρών» θα δώσουν και φέτος τα μεγαλύτερα δημοπρατήρια γουνοδερμάτων του κόσμου, όπως αναφέρεται και σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Στο μεταξύ, όπως και πέρυσι, έτσι και στη φετινή διοργάνωση, το απαύγασμα των δημιουργιών των γουνοποιητικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην έκθεση, θα παρουσιαστεί σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση (Gala Fashion Show), η οποία θα πραγματοποιηθεί σε έναν υπέροχο χώρο που θα αναδείξει τις προτάσεις των γουνοποιών.

Από άρθρο της Έλενας Αλεξιάδου στο ΑΠΕ ΜΠΕ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...