Σε ετοιμότητα ο Δήμος Καστοριάς εν όψει της νέας κακοκαιρίας

dimos-kastorias

Ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές όλο το 24ωρο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

 

Σε ετοιμότητα είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως θα προκληθούν από τη νέα κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την χώρα από τις επόμενες ώρες.

Τα μηχανήματα αποχιονισμού βρίσκονται στις …επάλξεις ώστε να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο σε περίπτωση χιονόπτωσης, ενώ η αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας έχει φροντίσει να προμηθεύσει με αλάτι όλες τις ορεινές  Κοινότητες για την αντιμετώπιση του παγετού.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Καστοριάς θέτει στη διάθεση των πολιτών δύο τηλεφωνικές γραμμές στις οποίες μπορούν να επικοινωνούν για να ενημερώσουν για όποιο πρόβλημα προκύψει και χρειάζεται την παρέμβαση των υπηρεσιών.

Τα τηλεφωνικά νούμερα είναι: 24673-51113 και 6952-220372, τα οποία θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ για πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια αλατιού οι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών  φαινομένων:  https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *