Σε δημοπρασία το αναψυκτήριο των Λουτρών Πόζαρ

Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι όροι που θέτει η πρόταση της δημοπρασίας, δίνει τη δυνατότητα μόνο σε σοβαρούς εν δυνάμη ενοικιαστές να συμμετέχουν σε αυτή

Σε δημοπρασία βγαίνει το αναψυκτήριο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου και Προέδρου Δημήτρη Μπίνου. Η συγκεκριμένη πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία από το Διοικητικό Συμβούλιο με 5 ψήφους υπέρ και 4 κατά.

Συγκεκριμένα, υπέρ ψήφισαν οι Δημήτρης Μπίνος, Δημήτρης Βέσκος, Χρήστος Δήμτσης, Μαρία Τραϊανού και Μελπομένη Μπουρνάζη, ενώ κατά της πρότασης ψήφισαν οι Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Μπίνας, Σάνια Πέγιου και Πέτρος Ούτσκας.

Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια, είναι αν οι σύμβουλοι που καταψήφισαν επιθυμούν να συνεχιστεί ως έχει η λειτουργία του αναψυκτηρίου ή αν έχουν κάποια αντιπρόταση που να δίνει άμεσες και ουσιαστικές λύσεις… Εκτός κι αν δεν γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία όσων επισκέπτονται τον συγκεκριμένο χώρο φεύγουν δυσαρεστημένοι.

Η πρόταση η οποία πήρε τελικά το πράσινο φως προβλέπει 4ετή παραχώρηση, με προκαταβολή των 2 πρώτων χρόνων, ενώ δεσμεύει τον ενοικιαστεί να πραγματοποιήσει παρεμβάσεις στον χώρο μόνο κατόπιν συμφωνίας με τη Διοίκηση.

Στην πρόταση ΔΕΝ περιλαμβάνεται η ανοιχτή πισίνα. Η δημοπρασία, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα αφού καθαρογραφεί η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα είναι ανοιχτή και δημόσια και θα έχει ως ποσό έναρξης τις 60.000 ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόκειται για μία τολμηρή απόφαση από την πλευρά του Δημάρχου, καθώς είναι κοινό μυστικό πλέον ότι το συγκεκριμένο αναψυκτήριο με τον τρόπο που λειτουργεί αποτελεί δυσφήμιση για τον ευλογημένο τόπο μας και το μόνο που εξυπηρετεί είναι οι πελατειακές σχέσεις της εκάστοτε Διοίκησης.

Επιπλέον, για αυτούς που αναφέρουν ως αντεπιχείρημα ότι προσφέρει δουλειά σε πολλούς ανέργους της περιοχής μας, αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται -και πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται- με τη διαφορά ότι για να συνεχίσει κάποιος να εργάζεται θα πρέπει να είναι ικανός και συνεπής στη δουλειά του.

Δυστυχώς, όλα τα προηγούμενα χρόνια –μέχρι και σήμερα- η εικόνα που παρουσιάζει το αναψυκτήριο των Λουτρών δεν αρμόζει στη φυσική ομορφιά που έχει η περιοχή μας. Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι όροι που θέτει η πρόταση της δημοπρασίας, δίνει τη δυνατότητα μόνο σε σοβαρούς εν δυνάμη ενοικιαστές να συμμετέχουν σε αυτή.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *