Σεργουλόπουλος: Τι θα πει στον γιο του για τη μαμά του;

sergoulopoulos-ti-tha-pei-ston-gio-tou-gia-ti-mama-tou«Ήταν ένας στόχος εδώ και χρόνια. Ανέκαθεν αγαπούσα τα παιδιά. Τα λάτρευα. Με τα ανίψια μου είχα πάντα πολύ καλές σχέσεις. Περίπου στα 35, άρχισε να μου αρέσει η ιδέα ενός παιδιού. Ήταν κάτι που συζητούσαμε και με τη Μαρία (σ.σ. Μπακοδήμου). 

Η γνώμη της έχει βαρύτητα και πάντα τη λαμβάνω υπόψη μου. Η απόκτηση ενός παιδιού ήταν μια πολύ ώριμη και συνειδητοποιημένη σκέψη. Δεν είχα καμία αμφιβολία». Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για τον γιο του, την απόφασή του να αποκτήσει παιδί και περγράφει τη ζωή στο σπίτι στο περιοδικό people.

Ο παρουσιαστής, τονίζει ότι οι γονείς του έχουν σταθεί και στέκονται στο πλευρό του, στηρίζουν τις επιλογές του και ενδιαφέρονται μόνο για την ευτυχία του παιδιού τους και όχι για το πώς μπορεί ο καθένας να σχολιάσει τις επιλογές του.

Δέκα μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο 50χρονος Φώτης Σεργουλόπουλος υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας, τον γιο του, που οι άνθρωποι της οικογένειας και οι στενοί φίλοι ομολογούν ότι μοιάζει στον παρουσιαστή, ενώ ο ίδιος πιστεύει ότι έχει στοιχεία και από τον δικό του πατέρα.

«Έκανα το παιδί τώρα, γιατί οι συγκυρίες ήρθαν έτσι. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα σχέση και μπόρεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Όλα παίζουν ένα ρόλο. Δεν συζητάω καθόλου δημοσίως για τη μητέρα του παιδιού και τη σχέση που έχει μαζί του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

Το παιδί άλλαξε τη ζωή του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Μέχρι τώρα ήμουν γιος και, αν θες, πολλές φορές συμπεριφερόμουν και σαν γιος. Τώρα δεν έχω τα περιθώρια να συμπεριφερθώ ως γιος. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα», περιγράφει.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τα οικογενειακά βάρη και τις υποχρεώσεις και φροντίζει ο ίδιος για το μεγάλωμα και την ανατροφή του παιδιού: «Έχω μια μεγάλη οικογένεια, που αποτελείται από πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους είμαι στενά δεμένος. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μόνο με τον ένα γονιό και μεγαλώνουν πάρα πολύ καλά, διότι παίρνουν αξίες. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι περισσότερο να πω πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος μεγαλώνει μέσα σε μια αρμονική οικογένεια».

Τι θα πάρει, όμως, ως απάντηση ο Γιώργος όταν μεγαλώνοντας ρωτήσει για τη μητέρα του; «Έχω σκεφτεί τα πάντα. Δεν θα μπω, όμως, σε λεπτομέρειες. Δεν θα διηγηθώ σε κανέναν το πώς θα διαχειριστώ τη ζωή μου και το παιδί μου. Δεν αφορά κανέναν η ζωή μου, για να την κάνω ανάγνωσμα», δηλώνει χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο για σχολιασμό ο Φώτης Σεργουλόπουλος .

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...