Έδεσσα: Σεμινάρια ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης για μέλλουσες μητέρες (εγκυμονούσες)

reflux-pregrancy1

Tο Κ.Π. “Όραμα” διοργανώνει σε συνεργασία με την Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας σεμινάρια ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης για μέλλουσες μητέρες (εγκυμονούσες). Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 9 εβδομαδιαίες συναντήσεις 1,5 ώρας. Το πρόγραμμα των συναντήσεων είναι: 1η: Γνωριμία μελών της ομάδας. Πως φαντάζομαι το παιδί μου!! 2η: Τα στάδια της εγκυμοσύνης και η επίδραση τους στα συναισθήματα μου.
3η: Ο ρόλος του συντρόφου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 4η : Μητρικός θηλασμός: Οδηγίες για σωστό θηλασμό. 5η : Εγκυμοσύνη και χρήση ουσιών (καφές, αλκοόλ, τσιγάρο). 6η: Τα στάδια του τοκετού (εκμάθηση των τεχνητών αναπνοών). 7η: Προετοιμασία για τον τοκετό και τις ημέρες διαμονής στο νοσοκομείο. 8η: Οι πρώτες μέρες με το μωρό και πως διαμορφώνονται οι νέοι ρόλοι στην οικογένεια. 9η: Αποχαιρετισμός: «Πως πέρασα στο σεμινάριο». Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 π.μ στο Κέντρο Πρόληψης « ΌΡΑΜΑ», Φιλλίπου 38, Έδεσσα. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 23810-51174 ή να στείλετε e-mail (kp-orama@otenet.gr ). Υπεύθυνη της δράσης, Μαρία Ιωακειμίδου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *