ΣΕΓ: Στο Studio NAFA στο Τορόντο οι νικητές του διαγωνισμού Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών της FEA 2015 (φωτογραφίες)

Studio-NAFA-TO-3004

Στο Τορόντο του Καναδά οι νικητές του διαγωνισμού Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Fur Excellence in Athens 2015. 

Ο διαγωνισμός, που υλοποιείται κάθε χρόνο με τη χορηγία της NAFA, προσφέρει σαν βραβείο στους διαγωνιζόμενους που καταλαμβάνουν τις 3 πρώτες θέσεις ένα ενημερωτικό σεμινάριο – workshop διάρκειας μιας εβδομάδας.   Σε αυτό συμμετέχουν οι νικητές από ανάλογους διαγωνισμούς που υποστηρίζει η NAFA σε όλο τον κόσμο (Κίνα, Ρωσία, Κορέα, Ιταλία, Χονγκ Κογνκ) παρέχοντας σε όλους την μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και ανάπτυξης συνεργασίας με άτομα που αν και προέρχονται από διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα, μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται από ειδικούς για τον  κλάδο της γούνας σε  θέματα που αφορούν την εκτροφή, τα είδη των χρησιμοποιούμενων δερμάτων, την ποιότητα και τον τρόπο διάθεσης αυτών, και, φυσικά, τη σχέση του κλάδου με τη μόδα.  Στη διάρκεια του εργαστηρίου μαθαίνουν πιο τεχνικά θέματα που αφορούν πατρόν για γούνα, συρραφή και έκφραση της δημιουργικότητας τους με την καθοδήγηση του δημιουργικού διευθυντή της NAFA και συμβούλου του ΣΕΓ, καθηγητή του Royal College of Arts-London κ. Βασίλη Καρδάση.

Το σεμινάριο, που πραγματοποιείται στο Studio NAFA  στο Τορόντο ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.

 

Studio-NAFA-TO-3036

Studio-NAFA-TO-3138

Studio-NAFA-TO-3151

Studio-NAFA-TO-3208

Studio-NAFA-TO-3214

Studio-NAFA-TO-3227

Studio-NAFA-TO-3236

Studio-NAFA-TO-3258

Οι φωτογραφίες είναι από το πρώτο workshops της NAFA

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *