ΣΕΓ: Ευχαριστήρια Επιστολή σε Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας & Μαρία Αντωνίου σχετικα με την κλοπή γουναρικών

seg-fouitO «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια του και τις ευχαριστίες του  για την άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διαλευκανθεί η κλοπή φορτηγού που μετέφερε μεγάλης αξίας και ποσότητα γουναρικών.

Χάρη στην κινητοποίηση αυτή κατέστη δυνατό να εντοπιστεί το φορτηγό και να βρεθεί η μεγαλύτερη ποσότητα γουναρικών. Το συμβάν θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες για ένα σημαντικό αριθμό γουνοποιητικών επιχειρήσεων που μετέφεραν τα εμπορεύματα τους με την αποστολή αυτή. Ο Αρχηγός και το στελεχιακό δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας με τους χειρισμούς τους και την άμεση κινητοποίηση τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στη θετική αυτή εξέλιξη για τον κλάδο και τον τόπο μας.

Είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες για την εξέλιξη αυτή, που δικαιώνει την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» όπως έκανε μέχρι τώρα θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

_____________

Αξιότιμη κυρία Αντωνίου,

 

Παρακαλούμε όπως δεχθείτε τις ευχαριστίες μας για την άμεση κινητοποίηση και το έντονο ενδιαφέρον σας, προκειμένου να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του πρωτοφανούς περιστατικού κλοπής του φορτηγού που μετέφερε γουνοποιητικά προϊόντα Καστοριανών και Σιατιστινών Επιχειρήσεων. Το συμβάν θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες για ένα σημαντικό αριθμό γουνοποιητικών επιχειρήσεων που μετέφεραν τα εμπορεύματα τους με την αποστολή αυτή. Η συμβολή σας υπήρξε σημαντική και καθοριστική προκειμένου να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέβαλε  τα μέγιστα στη θετική αυτή εξέλιξη για τον κλάδο και τον τόπο μας.

Ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τη συμβολή σας στην υπόθεση αυτή.

Με τιμή

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Λαγγιώτης Θωμάς                                    Τζήμας Κωνσταντίνος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *