Σεβασμός στην Lady Gaga

02-lg-select-v2-1539184999

Εδώ και 10 χρόνια, βήμα βήμα η Lady Gaga κτίζει μεθοδικά τον μύθο της βασισμένη σε κάποιο βαθμό στις καριέρες που έκτισαν τις τελευταίες δεκαετίες κορυφαίοι ερμηνευτές, άνδρες και γυναίκες

 

Η χαρισματική αυτή γυναίκα ξεκίνησε σαν άγνωστη τραγουδώντας Led Zeppelin, έγινε γνωστή πουλώντας εκατομμύρια δίσκους με ποπ τραγούδια που είχαν συχνά την δική της σφραγίδα και συνέχισε με όλο και μεγαλύτερες εκπλήξεις.

 

Η συνεργασία της με τον Tony Bennett βοήθησε σημαντικά στο να ανέβει στην εκτίμηση του κόσμου που συνειδητοποίησε την ευρύτητα του ταλέντου της η οποία επιβραβεύθηκε και με Grammy.

 

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της στα όσκαρ με αφορμή την υποψηφιότητα του τραγουδιού που έγραψε μαζί με την Diane Warren.

 

Η παρουσία της στο American Horror Story ενίσχυσε το ερμηνευτικό της πορτραίτο και της χάρισε μία χρυσή σφαίρα.

 

Η παρουσία της στο ημίχρονο του Super Bowl  έμεινε στην μνήμη όσων την παρακολούθησαν σαν μία από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών.

 

Τέλος το A Star Is Born δείχνει ότι θα εξελιχθεί σε θρίαμβο γι’ αυτή με πιθανές υποψηφιότητες για όσκαρ ερμηνείας, αλλά και σαν συνθέτης, κάτι που πέτυχε πρόσφατα η Mary J. Blige για όσκαρ δεύτερου ρόλου και σαν υποψήφια συνθέτης.

 

Η εμπορική επιτυχία στο εξωτερικό είναι ήδη εξασφαλισμένη, τώρα το αν κάποιοι εδώ δεν μπορούν να εκτιμήσουν το μέγεθος της απήχησης που έχει, δε πειράζει, αντίθετα είναι προπομπός της επιτυχίας της. Α ήταν αδιάφορη, θα αδιαφορούσαν.

 

Κώστας Ζουγρής

 

Μην ξεχνάτε ότι το Site οφείλει πολλά σε εσάς και η στήριξη του, έστω και με 1-2 ευρώ θα βοηθήσει στο να παραμείνει ανεξάρτητο.

 

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά  των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ’αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε ένα από τα 6 ηλεκτρονικά μας βιβλία… 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία (Pay Pal ή πιστωτική, email: apotis4stis5@yahoo.com)

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *