Σασμός spoiler: Η Βασιλική μαθαίνει ότι η Νάντια είναι κόρη του Μαθιού και ο γάμος τους διαλύεται

Screenshot 2023-01-13 at 16-00-40 Σασμός spoiler Η Βασιλική μαθαίνει ότι η Νάντια είναι κόρη του Μαθιού και ο γάμος τους διαλύεται - iefimerida.gr

Έχει αγαπηθεί, έχει εμπνεύσει, έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό. Ο «Σασμός» και οι ήρωές του, βγαλμένοι μέσα από τις στροφές της ζωής, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους για τις πράξεις τους αλλά και με τη συνείδησή τους.

Κι επειδή η συνείδηση είναι χίλια σπαθιά αλλά και η μαγνητική πυξίδα του ανθρώπου, οι ήρωες του «Σασμού» βαθιά μέσα τους, συμφωνούν: «Ο μεγάλος κριτής όλων μας είναι η συνείδησή μας». Και θα μας το αποδείξουν.

Σχέσεις διαφορετικών τύπων αλλά με συναισθήματα νωπά, με ειλικρινές νοιάξιμο, με φροντίδα κι αγάπη. ‘Ενα χέρι να κρατήσεις είναι εκεί, ένας ώμος να ακουμπήσεις, μια αγκαλιά να κρυφτείς, να κλάψεις, να ερωτευτείς. «Ακουμπήστε ο ένας τον άλλον. Θα αισθανθείτε μια δύναμη που ούτε καν την υποψιάζεστε ποτέ». Ο ήρωες του «Σασμού» δείχνουν το δρόμο.

Η ιστορία προχωράει με μεγάλες ανατροπές που φέρνουν τα πάνω-κάτω, με καταιγιστικές αποκαλύψεις οι οποίες μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας, με καθοριστικά γεγονότα τα οποία γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές.
Τι θα γίνει στα νέα επεισόδια του Σασμού

Η ιστορία συνεχίζεται με τα νέα επεισόδια από τις 16 Ιανουαρίου 2023, στις 21:00. Οπως αποκαλύπτει το 7 ΜΕΡΕΣ TV o Ευθύμης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι η Νάντια είναι κόρη του Μαθιού και εκείνη νιώθει ότι δεν αναγνωρίζει πια τον άντρα που παντρεύτηκε και απαιτεί αποδείξεις.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ, έχοντας μάθει την αλήθεια για την ταυτότητα του δότη που της έσωσε τη ζωή, παραδίδεται στο πάθος που ακόμη νιώθει για τον Αστέρη.

Τα μηνύματα στο κινητό του Μαθιού και αυτή η αδιόρατη απειλή που τον τριγυρίζει τελευταία έχουν προκαλέσει μεγάλη φθορά στη σχέση του με τη Βασιλική, η οποία δείχνει για πρώτη φορά να αμφιβάλλει για τον άντρα της, κάτι που εκείνος αντιλαμβάνεται αμέσως και αδυνατεί να το αντέξει. Μέσα του βράζει και, όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει, η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο μοιάζει με ανοιχτή πρόκληση, την οποία δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητη. Όταν πια έρχεται αντιμέτωπος με τη Νάντια, την αντιμετωπίζει με θάρρος, αφού νιώθει ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει. Όμως, ο Ευθύμης καιροφυλακτεί και πάλι, έτοιμος να του παίξει ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι, που θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια της Βασιλικής. Μαθαίνοντας από έναν τρίτο ότι ο άνθρωπος με τον οποίο έχει δέσει τη ζωή της έχει ένα παιδί -και, μάλιστα, ένα παιδί που δεν έχει αναγνωρίσει η Βασιλική κλονίζεται. Νιώθει λες και ο κόσμος που έχτισαν μαζί καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα και αναζητά μέσα της μια λύση.

Πρώτη της σκέψη είναι να συναντήσει τη Νάντια. Της μιλά τρυφερά, νιώθει τον πόνο της και της ζητά να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί οριστικά το θέμα της πατρότητάς της. Πρέπει να μάθουν την αλήθεια με κάθε κόστος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η σχέση της με τον άντρα της ζωής της θα αλλάξει για πάντα. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι ένα τεστ DNA το οποίο θα αποδείξει πέρα από κάθε αμφιβολία αν ο Μαθιός είναι όντως ο πατέρας της. Την ίδια στιγμή, ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκισή του, αλλά ο άνθρωπος του Φαρμάκη καιροφυλακτεί για να του κλείσει το στόμα. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος έρχεται στο χωριό και γίνεται αποδεκτός από όλους με πολύ μεγάλη χαρά. Κανείς δεν ξέρει ότι γνωρίζει το μεγάλο μυστικό, τον αληθινό δολοφόνο του Στεφάνή· ένα μυστικό που μπορεί να διαλύσει οριστικά τη ζωή του Μαθιού, η οποία ήδη μοιάζει χτισμένη σε πολύ σαθρά θεμέλια…
Η Βασιλική λέει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό

Ο Αστέρης θέλει να πει στην Αργυρώ την αλήθεια. Όταν εκείνη του μιλά για τον άνθρωπο που την έσωσε δίνοντάς της το νεφρό του, φτάνει κοντά στο να της αποκαλύψει πως τον έχει μπροστά της. Πως ο ίδιος έκανε κάτι το οποίο λίγοι θα σκέφτονταν ποτέ να κάνουν, ρισκάροντας τη ζωή του για να σώσει τη δική της. Όμως, την τελευταία στιγμή διστάζει. Το ίδιο και η Μαρίνα, η οποία επίσης προσπαθεί να μιλήσει στην κόρη της και να της αποκαλύψει ότι ο δότης του νεφρού είναι στην πραγματικότητα ο Αστέρης, ο άντρας που η Αργυρώ αγάπησε και μίσησε παράφορα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια που μπορεί να σώσει την κατάσταση τώρα που ο Σταύρος έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και απειλεί να πάρει την επιμέλεια του Πέτρου.

Κανείς, όμως, δεν έχει το σθένος να την πει.Κανείς εκτός από τη Βασιλική, που έμαθε για την πράξη του Αστέρη από τον Μαθιό και επέμενε από την αρχή ότι η Αργυρώ έπρεπε να ξέρει. Τώρα, αναλαμβάνει η ίδια να της αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που της χάρισε τη ζωή με μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας, που μαρτυρά την αγάπη του. Όταν η Αργυρώ ακούει ότι αυτός ήταν ο Αστέρης, νιώθει σαν να τη χτύπησε κεραυνός. Τα αισθήματα που ακόμη έχει για αυτόν και προσπαθούσε εδώ και τόσο καιρό να θάψει μέσα της, βγαίνουν ξαφνικά στην επιφάνεια και την πνίγουν. Φυσικά αδυνατεί να τα διαχειριστεί, γι’ αυτό και στην αρχή ξεσπά οργισμένη στη μητέρα της, που ήξερε τόσο καιρό την αλήθεια αλλά της την έκρυβε. Η Μαρίνα, που περίμενε ότι κάποτε θα έφτανε αυτή η στιγμή, χαμηλώνει τα μάτια και απολογείται στην κόρη της. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σταματάκηδων, ο Αστέρης ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη, η οποία έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο γιος της έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Πολύ σύντομα, βέβαια, καλείται να αντιμετωπίσει την Αργυρώ πρόσωπο με πρόσωπο. Λίγες μόλις ώρες μετά τη μεγάλη αποκάλυψη, εκείνη αποφασίζει να πάει να τον βρει και να του μιλήσει και αυτό γίνεται στο σπίτι στο βουνό. Κανείς από τους δυο τους, όμως, δεν ξέρει ότι κάποιος τους παρακολουθεί… Ο άνθρωπος που έχει πληρώσει ο Σταύρος για να γίνει σκιά της γυναίκας του είναι εκεί και γίνεται μάρτυρας μιας συγκλονιστικής σκηνής.
Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα και ο Σταύρος έχει τις φωτογραφίες

Μετά από τόσο καιρό που έκρυβαν τα συναισθήματά τους, η Αργυρώ και ο Αστέρης αφήνονται στο πάθος και κάνουν έρωτα, την ώρα που ο άνθρωπος του Σταύρου τραβά φωτογραφίες. Λίγο αργότερα, οι φωτογραφίες αυτές είναι πια στα χέρια του και εκείνος έχει επιτέλους τις αποδείξεις που ήθελε. Πλέον, μπορεί να κατηγορήσει με στοιχεία την Αργυρώ για μοιχεία και να της πάρει το γιο της, ξέροντας ότι αυτό είναι το μόνο χτύπημα που πραγματικά θα την πονέσει. Βράζοντας από θυμό και θέλοντας να την τρομοκρατήσει, δεν κρατά τα χαρτιά του κλειστά, αλλά τα ρίχνει όλα στο τραπέζι.

Πηγαίνει λοιπόν στη Στέλλα, η οποία έχει αναλάβει το διαζύγιο για λογαριασμό της Αργυρώς, και της δίνει τα «πειστήρια» της απιστίας της συζύγου του. Της ξεκαθαρίζει, δε, πως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την επιμέλεια του Πέτρου και πως θα κάνει βούκινο την παράνομη σχέση της με τον Αστέρη σε όλο το χωριό, στέλνοντας παντού τις φωτογραφίες τους. Η Στέλλα καταφέρνει να παραμείνει ψύχραιμη μπροστά του, όμως σπεύδει να ενημερώσει την Αργυρώ, η οποία αντιδρά απρόβλεπτα. Το ίδιο απρόβλεπτα αντιδρά πλέον και η Αιμιλία, αφού δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, ενώ ο Λευτέρης ετοιμάζει ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *