Ρόσι: «Γιατί να μην είμαι 22;»

Στις ικανότητες του Μαρκ Μάρκεθ αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος τον χαρακτήρισε από τους κορυφαίους αναβάτες.

Μετά το γκραν πρι της Γαλλίας, στο οποίο πλασαρίστηκε πίσω από τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, ο Ρόσι δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοσή του, ωστόσο τόνισε πως θα ήθελε να έχει αντίπαλο τον Ισπανό αναβάτη όταν ήταν 22 για να μπορεί να μονομαχήσει μαζί του στο ίδιο επίπεδο.

«Προσωπικά, είμαι σε μία κατάσταση στην οποία σίγουρα θα ήθελα να πάρω τη νίκη, αλλά το γεγονός ότι δεν κέρδισα για μένα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Τα προηγούμενα χρόνια είχα πολύ άσχημα αποτελέσματα, Συνεπώς, είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά μου. Ξέρετε ο Μάρκεθ είναι απο τους κορυφαίους αναβάτες. Αυτό το κατάλαβα πέρυσι, είπα “γαμώτο, έπρεπε να είμαστε αντίπαλοι όταν ήμουν 22” . Όπως και να έχει όταν τρέχεις σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να δίνεις το 100%», ήταν τα λόγια του «γιατρού».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *