Ρεπορτάζ και βίντεο από το φιλικό: Παναργειακός – Καστοριά 2-1

Επαγγελματική νίκη γοήτρου πέτυχε ο Α.Σ.Παναργειακός κόντρα στην ομάδα της Καστοριάς στο φιλικό ματς που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03/09/2014 στο γήπεδο της Κορησού. 

Σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων για τους παίχτες και τον προπονητή του Παναργειακού, αμφότεροι ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο νικώντας την ομάδα της Καστοριάς (αγωνίζεται στην Γ’ Εθνικη) με σκορ 2 – 1.
 Η ομάδα αρχικά παρατάχθηκε με τους Αζέμη, Μάτσια, Βασάδη, Τζιμίρη, Μουρατίδη, Ιωαννίδη, Γκλένι Αχμετλί, Βασιλειάδη Λ. , Χρήστου, Τσαμτσάκη και Βακόπουλο. 
Στο 2ο ημίχρονο έγιναν οι εξής αλλαγές: Αναγνωστόπουλος αντί Μουρατίδη (55′), Γκαγκάνας αντί Γκλένι (64′), Ιωάννου αντί Χρήστου (77′) και Μήλιος αντί Βακόπουλου (85′).
Το σκορ στον αγώνα άνοιξε στο 10′ λεπτό ο Τσαμτσάκης με ένα καταπληκτικό σουτ έξω απ’ την περιοχή.
 Στην συνέχεια η ομάδα της Καστοριάς πίεσε και πέτυχε την ισοφάριση στο 40′.
 Τέλος μετά από χέρι που έγινε σε σούτ του Τσαμτσάκη ο διαιτητής καταλόγισε πέναλντι το οποίο εκτέλεσε ο επιθετικός του Παναργειακού με επιτυχία γράφωντας το τελικό 2 – 1. 
Σημειωτέον ότι Τσαμτσάκης πέτυχε και 3ο γκολ το οποίο ακυρώθηκε απ τον επόπτη που θεώρησε ότι ο παίχτης ήταν σε θέση οφσάιντ.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...