Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Κοντά στην αποχώρηση ο Δώνης, ο Αλαφούζος τον… τελείωσε από τον σχεδιασμό

giwrgos-dwnis-panathinaikos-20-02-2020

Σημαντικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να είναι κοντά στην ομάδα ξανά το τελευταίο διάστημα, κάτι όμως που φέρνει τον Γιώργο Δώνη εκτός αγωνιστικού σχεδιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της Τετάρτης, στελέχη της ΠΑΕ μετέφεραν ως απόφαση του μεγαλομετόχου προς τον προπονητή τα εξής:

1)Δεν θα έχει καμία ανάμιξη ο Δώνη στον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου. Υπεύθυνοι για αυτόν είναι ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Τσάβι Ρόκα.

2) Δεν θα υπάρξει αύξηση στο μπάτζετ.

3) Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση στον Χρήστο Δώνη για νέο συμβόλαιο. Αν αυτή γίνει αποδεκτή, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να απομακρυνθεί, καθώς η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί πως δεν πρέπει να συνυπάρχουν!

Ετσι, σύμφωνα με τα παραπάνω ο Δώνης… ολοένα και πλησιάζει κοντά στην έξοδο του από τον Παναθηναϊκό, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ έχει διαφορετικά πλάνα για τον σχεδιασμό της ομάδας.
Η θέση του Παναθηναϊκού για Δώνη

Θέση, μέσω διαρροής, για τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιώργο Δώνη πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Χαρακτηριστικά από το τριφύλλι τονίζεται ότι: «Τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει μεταφέρει στον προπονητή αποφάσεις και θέσεις του σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό, το υπάρχον ρόστερ και τα λοιπά αναφερόμενα είναι παντελώς ανακριβή».
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *