Π. Κεπαπτσόγλου: Στην τελική ευθεία ο βιολογικός καθαρισμός, δεν μας σταματάνε οι κραυγές και οι καταγγελίες

668e0112fb4ec63f5869a370e78aa7d6_XL

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού του Άργους Ορεστικού, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, με τις προσφορές να κλείνουν στις 24 Απριλίου.

Η νέα μονάδα θα βρίσκεται σε νέα θέση, δίπλα στα σφαγεία, και το έργο θα περιλαμβάνει και νέο αγωγό μεταφοράς λημμάτων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού θα δίνει προοπτική σύνδεσης και για τη Μηλίτσα και το Κωσταράζι, ενώ και η Ασπροκκλησία, η Αμμουδάρα, το Αμπελοχώρι και το Νόστιμο θα μπορούν να συνδεθούν.
Παράλλλα, ο κ. Κεπαπτσόγλου, τόνισε με έμφαση ότι όλος ο πόλεμος και οι καταγγελίες δεν προκειτε να σταματήσουν ένα έργο πνοής για όλο το Δήμο.

Αναφορικά με το πρόστιμο που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου τόνισε ότι θα εξαντλήσει όλα τα νομικά περιθώρια, σημειωνοντας με νόημα ότι θα πρυτανεύσει η ογική. Μάλιστα αναρωτήθηκε πως γίνεται ο Δήμος να πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 98.000 ευρώ, όταν η ΔΕΗ για όλη τη μόλυνση που προκαλεί στην περιοχή να έχει πληρώσει συνολικά 8.000 ευρώ σε πρόστιμα…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...