Πώς να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα!

athlitiki-kopela-me-kolan

Εκεί έξω υπάρχουν όλοι οι τύποι γυναικών. Από τον αθλητικό τύπο γυναίκας έως την γυναίκα κωμικό ή την κοπέλα της διπλανής πόρτας εσύ θα πρέπει να γνωρίζεις πώς να την προσεγγίσεις και τελικά να ρίξεις οποιαδήποτε γυναίκα θέλεις! Μπορεί να ενδιαφέρεσαι για την μπαργούμαν στο στέκι που συχνάζεις με το τρομερό χαμόγελο η οποία φυσικά έχει μεγάλη ζήτηση και πολλές επιλογές. Είναι η κοπέλα που πιστεύεις ότι πολλοί θέλουν και αναρωτιέσαι αν θα μπορέσεις να έχεις την ευκαιρία σου.

Ευτυχώς μία νέα έρευνα δίνει σε όλους τους άντρες ελπίδες. Καταρχάς, όποια κι αν είναι η γνώμη σου για τον τύπο της γυναίκας που σε ελκύει, δεν θα έχει σημασία όταν πραγματικά την γνωρίσεις. Ακόμα και τις πρώτες μέρες μίας γνωριμίας, αν είσαι προβλέψιμος δεν θα αναδειχθείς στα μάτια της. Πρέπει να ξεχωρίσεις! Από εκεί και πέρα το μυστικό λέγεται ντοπαμίνη, και παράγεται στον εγκέφαλο. Η ντοπαμίνη συνδέεται με την ικανοποίηση, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία.

Αθλητικός τύπος

athlitikos typos gynaikas

Σου αρέσει για ευνόητους λόγους αλλά και για την δυναμικότητα της. Μία έρευνα από την γειτονική Τουρκία συνδέει τον γυναικείο αθλητισμό με τον κλειτopιδικό οpγασμό και φυσικά με το καλύτερο seχ. Άλλη έρευνα του εντύπου Obesity, συνδέει την σχέση με έναν τέτοιο τύπο γυναίκας πολύ ευνοϊκή και για την δική σου υγεία αφού θα σε ωθεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Για να την ρίξεις θα πρέπει να της πεις πόσο ελκυστική είναι και να σέβεσαι την ρουτίνα της. Θα πρέπει να της δείξεις πόσο εκτιμάς την προσπάθεια που κάνει και να μοιραστείς κάποιες από τις δραστηριότητες της. Για να την κρατήσεις θα πρέπει να ξέρεις ότι θα γυμνάζεται κάθε μέρα και να σέβεσαι αυτό το γεγονός. Αυτή η κοπέλα δεν θα γίνει η μαζορέτα κανενός και δεν θα παρατήσει τους fitness στόχους της. Επιπλέον καλό θα ήταν να μην παρατήσεις ούτε εσύ το σώμα σου.

Η ηθοποιός

ithopoios

Σου αρέσει επειδή είναι πολύ ενδιαφέρουσα όπως οι περισσότερες καλλιτέχνιδες. Είναι μορφωμένη και περίεργη. Επιπλέον οι ηθοποιοί έχουν πάντα περιέργεια και θέλουν να ανακαλύπτουν νέες πτυχές της προσωπικότητας των άλλων. Αυτή η γυναίκα θα παίρνει ρίσκα στην δουλειά της. Επειδή όμως η δουλειά της απαιτεί να αλλάζει  η ίδια συνέχεια, είναι πιθανό να έχει ανάγκη από έναν άντρα σταθερό για να ισορροπεί την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική.

Για να την ρίξεις μην είσαι μέλος του φαν κλαμπ της. Αν σου δοθεί η ευκαιρία πρόσφερε της ένα ποτό, αν όχι το καλύτερο είναι να της φερθείς τυπικά, πες της ότι χάρηκες για την γνωριμία και αποχώρησε, μπορεί έτσι να έρθει η ίδια σε σένα. Αν ξεκινήσεις μία σχέση μαζί της θα πρέπει να ξέρεις πως η δουλειά της παίρνει πολύ χρόνο στην ζωή της. Θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να αλλάζεις ότι πλάνα έχετε μαζί και φυσικά να διαθέτεις υπομονή.

Η συνάδελφος

sxesi me synadelfo

Το ρίσκο που υπάρχει όταν δύο συνάδελφοι αποφασίζουν να τα φτιάξουν εξηγείται μόνο από την πεποίθηση που έχουν ότι στα αλήθεια υπάρχει κάτι ανάμεσα τους που αξίζει. Έρευνα του Career Builder το 2011 έδειξε ότι, στην Αμερική το 40% των υπαλλήλων γραφείου έκαναν σχέση με συνάδελφο τους, και το 30% από αυτές τις σχέσεις κατέληξε σε γάμο.

Για να ρίξεις την συνάδελφο που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου απλά πρότεινε να κάνετε διάλειμμα μαζί για να αποκτήσεις μία παραπάνω επικοινωνία. Με διακριτικότητα και υπομονή δες αν ενδιαφέρεται για μία συνάντηση εκτός γραφείου, για καφέ μετά την δουλειά για παράδειγμα. Επειδή στον χώρο εργασίας οι ισορροπίες είναι λεπτές, θα πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός κι αν δεις ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να απομακρυνθείς. Αν είσαι άνετος θα αυξάνεται και η φήμη σου στο γραφείο.

Αν τελικά κάνεις σχέση με τη συνάδελφο σου, μην ξεγελαστείς. Στην πρώτη δυσκολία συνήθως δημιουργούνται προβλήματα και στην δουλειά. Ειδικά στην περίπτωση που χωρίσετε το ρίσκο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Για να την κρατήσεις, να δείχνεις την εκτίμηση σου τόσο για την σχέση σας όσο και για την ίδια ως επαγγελματία και συνάδελφο σου, αλλά να κρατάς τη σχέση έξω από το γραφείο.  Αν η σχέση δεν κρατήσει θα πρέπει από την πλευρά σου να κρατήσεις επαγγελματική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας.

Η επιχειρηματίας

dynamiki gynaika epixeirimatias

Την θες γιατί είναι δυνατή, έξυπνη και δυναμική. Λόγω της δραστηριότητας της είναι ένα άτομο που έχει μάθει να αντιμετωπίζει δυσκολίες και προβλήματα αλλά και ανθρώπους. Είναι πιθανό αυτή η γυναίκα να μην ανέχεται κάτι κατώτερο των προσδοκιών της.

Για να την ρίξεις θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι έχεις να κάνεις με μία γυναίκα που δεν έχει ανάγκη να της προσφέρεις υλικά αγαθά ή λύσεις στα προβλήματα της γιατί αυτά τα αναλαμβάνει η ίδια. Για να την διεκδικήσεις θα πρέπει να της δείξεις ότι δεν είσαι πολύπλοκος και θα της παρέχεις μία σχέση που δεν θα της προκαλεί περισσότερο στρες. Για να την κρατήσεις θα πρέπει να ξέρεις πώς κάποιες φορές θα θέλει να πληρώσει εκείνη στο ραντεβού. Θα θέλει όμως να είσαι κι εσύ δυναμικός και να μπορεί να σε εμπιστεύεται.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *