Πώς θα λύσετε το πρόβλημα του «τι να βάλω σήμερα»;

pws-tha-lusete-to-problima-tou-ti-na-balw-simeraΕίτε μας αρέσει, είτε όχι τα social media έχουν μπει τόσο ενεργά στη ζωή μας που για πολλούς αποτελούν πηγή ενημέρωσης, διασκέδασης ή ακόμη και στιλιστικής έμπνευσης. Ειδικά όσοι ασχολούνται με τη μόδα (και όχι μόνο) παραδέχονται ότι πολύ συχνά το πρώτο πράγμα που κάνουν το πρωί που ξυπνάνε είναι να τσεκάρουν το Instagram τους.

Ακόμη κι αν ακούγεται παρανοϊκό να αναζητούμε πρώτα το iPhone και μετά… την οδοντόβουρτσα μας το πρωί, ωστόσο το stalking στο Instagram μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Αναρωτιέστε γιατί; Η απάντηση είναι παράδοξη αλλά ξεκάθαρη: ένα scroll στο Instagram πριν ξεκινήσουμε τη μέρα μας, μπορεί να μας δώσει εύκολες και έξυπνες λύσεις για να ντυθούμε. Αρκεί να ακολουθούμε τα σωστά άτομα… Και ναι, πέρα από τις διάσημες blogger που συνήθως φοράνε δημιουργίες άπιαστες για τους κοινούς θνητούς λόγω τιμής, υπάρχουν και κάποιοι χρήστες του Instagram που ντύνονται με ρούχα από τις γνωστές low budget αλυσίδες, τα συνδυάζουν έξυπνα και μας δείχνουν το αποτέλεσμα μέσα από τους λογαριασμούς τους.

Έχοντας «ψαχουλέψει» όλο το Instagram λοιπόν, σας προτείνουμε 10 χρήστες που ακολουθώντας τους, θα λύσετε το πρόβλημα του «τι να φορέσω σήμερα;».

@KinksArePink

Αυτό το κορίτσι από το Σικάγο έχει το πιο αισιόδοξο χαμόγελο του Instagram και αυτό είναι σημαντικό από μόνο του! Επιπλέον είναι η θεά του layering και θα σας παροτρύνει να φορέσετε καπέλα και στην πόλη, χωρίς να αισθάνεστε αστεία.

@EaEmileeAnne

Είναι έμπνευση να βλέπουμε τα look αυτής της σχεδιάστριας κοσμημάτων που έχει ανάγει το «αβίαστο σικ» σε επιστήμη! Ακόμη κι αν δεν μπορούμε να την αντιγράψουμε, αξίζει να την παρακολουθούμε…

@FrassyAudrey

Μη σας ξεγελά ο αέρας της… Αυτή η blogger κρατάει κυρίως τσάντες από τα Zara και τα H&M. Είναι προφανές ότι ξέρει να χρησιμοποιεί τη μόδα!

@LaBelleMel31

Θηλυκότητα και έξυπνα στιλιστικά κόλπα είναι οι λέξεις κλειδιά για το στυλ αυτής της φωτογράφου γάμων που θα σας δώσει πολλές ιδέες για να αξιοποιήσετε όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σας.

@DressingOutsideTheBox

Έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθείς καθημερινά τι επιλέγει να φορέσει η εκκεντρική αυτή σχεδιάστρια μόδας! Είναι έμπνευση!

@PlatinumAndPenniless

Η μίνιμαλ πλευρά του γκλάμουρ συναντά το σικ ροκ. Κι αν σας ακούγεται πολύ θεωρητικό όλο αυτό, απλά δείτε τα look αυτού του κοριτσιού από το Νιου Τζέρσει που ξέρει να ντύνεται.

@VanishaLifeUnstyled

Απλή μεν, 100% σικ ωστόσο… Κινείται μεταξύ νησιών Φίτζι και Νέας Ζηλανδίας και στο ενδιάμεσο προλαβαίνει να κάνει post που αξίζει να βλέπουμε!

@KarenBritChick

Εκλεκτική και με αίσθηση του χιούμορ, σε εθίζει στον στιλιστικό της κόσμο. Κάθε μέρα θέλεις να δεις τι επέλεξε να φορέσει!

@StyleOnTarget

Είναι απλή και ντύνεται σχεδόν πάντα με low budget κομμάτια. Είναι ένα κορίτσι που σου μαθαίνει ότι το στυλ δεν έχει να κάνει με τα ακριβά brands…

@KaitlinKKeegan

Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πώς να φορέσει ένα πουλόβερ ή μια μάλλινη ζακέτα, τότε αυτή είναι η Καιτλίν. Όσο ακόμη κάνει κρύο, παρακολουθήστε την! Ξέρει τι κάνει!

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *